"Мармурування на воді"

Про матеріал
Для кращого засвоєння прийомів та навиків учнями на уроках виробничого навчання. Ознайомлення з новими сучасними матеріалами.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Майстер клас ВПУ-4 Майстер в/н Симоненко М. Г.

Номер слайду 2

“ Техніка мармурування на воді ”ТЕМА:

Номер слайду 3

ДЕВІЗ Вчитися легко , коли вчитися цікаво Ознайомити з історією, та технікою виникнення мармурування, виробити уміння наносити фарбу на воду, та переносити малюнок на вибрану поверхню. Розвивати активне мислення та кмітливість до підбору малюнку. МЕТА

Номер слайду 4

Існують різні версії про місце походження мармурування – Північний Китай, Південний Сибір, Туркменістан, Персія, Індія, Пакистан і навіть Стародавній Єгипет. Є підстави вважати, що це мистецтво походить від шаманів, чиї ритуали схожі на процес створення малюнків на поверхні води. Про це ж говорить мармуровий малюнок, переведений на шматок шкіри, віком близько 2500 років, знайдений в районі Алтаю. Можливо, ця техніка отримала розвиток в довколишніх районах Китаю, звідки лише через десяток століть дізналися про спосіб виготовлення паперу, а разом з ним і про мармурування. У світі це мистецтво називають Турецьким мармуруванням.Історія виникнення мармурування на воді.

Номер слайду 5

МАТЕРІАЛИ ІНСТРУМЕНТИ

Номер слайду 6

Зразки малюнків

Номер слайду 7

Оздоблення приміщень мармуровими листами

Номер слайду 8

Дякую за увагу!Нехай весела посмішка та гарний настрій ніколи не залишають Вас !

pptx
Додано
25 жовтня 2019
Переглядів
516
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку