Математичне розфарбовування "Додавання в межах десяти тисяч"

Про матеріал
математичнi розмальовки будуть доцiльними для узагальнення i розвитку знань учнів 4-9 класу, а також для занять з дітьми з ООП, допоможуть пiдвищити мотивацiю до навчання i створити позитивний емоцiйний фон уроку; розмальовки можна використовувати на рiзних тематичних тижнях, матерiал допоможе встановлювати мiжпредметнi зв'язки.
Перегляд файлу

Математична розмальовка  (Додавання в межах 10000)

 

D:\АКЦІЯ\на сайт\7.png

 

 

 

Методичний коментар: математичнi розмальовки будуть доцiльними для узагальнення i розвитку знань учнів 4-9 класу, а також для занять з дітьми з ООП, допоможуть пiдвищити мотивацiю до навчання i створити позитивний емоцiйний фон уроку;  розмальовки можна використовувати на рiзних тематичних тижнях, матерiал допоможе встановлювати мiжпредметнi зв'язки.

Практичне застосування: уроки математики, груповi та iндивiдуальнi заняття з учнями,  корекційні заняття; розмальовки можуть бути використанi в якостi цiкавого домашнього завдання, наявність різних варіантів також буде  корисною для того, щоб кожен учень виконав свою розмальовку самостійно. На практиці доказано, що дітям такі завдання дуже подобаються.

 

docx
Додав(-ла)
Осадча Наталія
Пов’язані теми
Педагогіка, Матеріали до уроків
Інкл
Додано
15 січня 2023
Переглядів
116
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку