Презентація "Використання ІКТ на уроках при дистанційному навчанні"

Про матеріал
Використання інформаційно-комунікаційних технологій навчання на уроках при дистанційному навчанні
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Використання ІКТ в освітньому процесі

Номер слайду 2

Форми і методи навчання Програмні засоби навчання Технічні засоби навчання, що використовуються для збирання, зберігання, опрацювання, розповсюдження, показу і використання інформації

Номер слайду 3

Принцип адаптивності: пристосування комп'ютера до індивідуальних особливостей дитини; Керованість: у будь-який момент можлива корекція вчителем процесу навчання; принцип співробітництва між учнями і учителем Інтерактивність і діалоговий характер навчання; ІКТ мають здатність "відгукуватися" на дії учня і вчителя; Оптимальне поєднання індивідуальної та групової роботи; Підтримання в учня стану психологічного комфорту при спілкуванні з комп'ютером

Номер слайду 4

При підготовці до уроку з використанням ІКТ вчитель не повинен забувати, що це УРОК, а значить складає план уроку виходячи з його цілей, при відборі навчального матеріалу він повинен дотримуватися основних дидактичних принципів: систематичності та послідовності, доступності, диференційованого підходу, науковості. При цьому комп'ютер не замінює вчителя, а тільки доповнює його!

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Актуалізація опорних знань: Padlet, Ребус1, Розвиток дитини, створення і демонстрація ментальних карток, кросвордів Подання нових знань: освітній проект Всеукраїнська школа онлайн, платформа Gios, онлайн дошки, можливості освітніх проектів На урок, Всеосвіта, програми Мікрософт офіс. Засвоєння нових знань: Online Test Pad, Learning Apss -інтерактивні та мультимедійні вправи, предметні програми, а саме з математики Матіфік, Geogebra, Vchy.com. Ua Контроль знань: онлайн освітні проекти, Гугл форми, інтерактивне навчання «Ранок».

Номер слайду 8

●Дистанційний урок - це час для навчання. ● Не запізнюйся на урок. ●Приєднавшись до відеоуроку, ввімкни камеру і вимкни мікрофон! ●Заходити тільки під своїм прізвищем та ім'ям. ●Привітайся з однокласниками та учителем Є запитання –пиши в чат! ? ? ?

Номер слайду 9

телеграм і ватсап, а у вайбері

Номер слайду 10

Номер слайду 11

ppt
Пов’язані теми
Педагогіка, Презентації
Додано
15 січня 2023
Переглядів
640
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку