Матеріал до уроку "Present Perfect. Grammar Game"

Про матеріал
Адаптація гри "Крокодильчик" для відпрацювання Present Perfect. По командах, учні мають вгадати речення, використовуючи жести, міміку або малюнки.
Перегляд файлу

ГРАМАТИЧНА ГРА “КРОКОДИЛЬЧИК. PRESENT PERFECT”

 

Тема: Present perfect with just, already and still

Підготовка: Зробіть одну копію аркуша. Виріжте два набори по десять карток.

ХІД ГРИ

  1. Поділіть клас на дві команди: команду A і команду B.
  2. Поясніть, що у вас є два набори карток (по одному для кожної команди).  На кожній картці є речення або питання в Present Perfect. Розмістіть

набори карток у двох окремих стопках.

  1. Виберіть картку зі стопки команди А та намалюйте лінії на дошці, щоб показати, скільки слів у реченні/питанні (скорочення представляють одне слово), напр. для речення I’ve won a competition. напишіть: ____ ____ ______ _______. Поставте крапку або знак питання в кінці  рядка.
  2. Попросіть учня з команди А вийти на до дошки та дайте йому/їй картку. Учень повинен прочитати картку (але не вголос), а потім, щонайбільше за 90 секунд, використовуючи міміку, мову тіла та/або малюнок на дошці

передати речення/питання своїй команді. Інші члени команди називають різні слова, які, на їхню думку, містяться у реченні. Щоразу, коли вони вгадують слово на картці, напишіть це в правильному місці на дошці.

  1.  Після закінчення 90 секунд нарахуйте по одному балу за кожне правильне слово та бонус п'ять балів, якщо вони вгадали ціле речення. Якщо вони не закінчили речення за 90 секунд, інша команда може спробувати вгадати пропущену слова, щоб виграти додаткові бали. (Зверніть увагу, що загальна кількість слів в реченнях кожної команди однакова.)
  2. Повторіть процес з іншою командою та продовжуйте чергування між командами, доки всі картки не будуть використані. Перемагає команда, яка набере найбільшу кількість балів в кінці гри.

docx
Додано
20 жовтня
Переглядів
26
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку