Матеріали для оформлення до дня "Дякую"

Про матеріал
11 січня відзначається Всесвітній день "дякую". Щодня люди вимовляють його мільйони разів, але чи замислюються вони про те, як це слово з'явилося в нашій мові, що означає, наскільки потужну енергетику має? Саме світле і ввічливе свято покликане навчити нас не боятися дякувати оточуючим , світу і самому собі. Слово "дякую" здатне покращити настрій, зарядити позитивними емоціями.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

МАГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ СЛОВА «ДЯКУЮ»Слова вдячності здатні покращити настрій, підвищити взаєморозуміння і зарядити позитивними емоціями. Слово «дякую» володіє магічними властивостями, воно може заспокоїти і зігріти своєю теплотою. Слова подяки, особливо «дякую», позитивно впливають на емоційний стан та розумову діяльність людини. Вираз «дякую» застосовувати в житті легко, він дуже простий і щирий і є провідником встановлення теплих доброзичливих відносин. Чим частіше ви будете дякувати, тим більш вільно і щиро буде звучати ваше «дякую»

Номер слайду 11

ЦІКАВІ ФАКТИ ПРО СЛОВО «ДЯКУЮ»Щороку, поряд з Всесвітнім днем «дякую», ми святкуємо Всесвітній день подяки, який відзначається 21 вересня. Говорячи «дякую», потрібно дивитися людині в очі. Не можна дякувати людям у стані роздратування – це нікому не принесе радість. - З великих міст світу самим ввічливим вважається Нью-Йорк - «дякую» тут найчастіше вимовляють. Найменш ввічливим вважається Мумбаї в Індії.

Номер слайду 12

ДЯКУЮ ТОБІ ЗА ПОСМІШКУ!ДЯКУЮ ТОБІ ЗА УВАЖНІСТЬ!ДЯКУЮ ТОБІ ЗА ЩИРІСТЬ!

Номер слайду 13

ДЯКУЮ ТОБІ ЗА ЧУЙНІСТЬ!ДЯКУЮ ТОБІ ЗА ДОБРОТУ!ДЯКУЮ ТОБІ ЗА ДОПОМОГУ!

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. печинога Лілія
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
3 січня
Переглядів
2809
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку