Матеріали екскурсії в с. Нагуєвичі

Про матеріал
Матеріали екскурсії учнів 6-Б класу Буської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 в Державний історико-культурний заповідник «Нагуєвичі»..............................................
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Матеріали екскурсії учнів 6-Б класу Буської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 в Державний історико-культурний заповідник «Нагуєвичі» 19.10.2016р.

Номер слайду 2

Вирушаємо в дорогу!!!!

Номер слайду 3

158 км. від м. Буськ

Номер слайду 4

Літературний музей

Номер слайду 5

 На подвір’ї розташована композиція І. Франко та світова література, яка складається із пам’ятника письменнику та близько десятка рельєфів із зображеннями класиків світової літератури. Найціннішим експонатом музею є “золота книга” Дрогобицької нормальної школи, де вписано ім’я Каменяра.

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Одним із найцікавіших об’єктів заповідника є музей-садиба І. Франка на місці хати, де народився та жив Каменяр, створена за його етнографічним нарисом “Моя вітцівська хата” ще у 1981 р.

Номер слайду 9

Будівля для зберігання різноманітного реманенту

Номер слайду 10

Батько Івана Франка був ковалем, тому на обійсті знаходилась його кузня. 

Номер слайду 11

У світлиці.

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Стежка Івана Франка. Праворуч при в’їзді до Нагуєвич знаходиться лісок, у якому у 1981 р. було відкрито стежку І. Франка  з фігурами персонажів його творів. Стежкою можна дійти до галявини казок,  а в глибині ліску знаходиться урочище “Ярина”  із цілющим джерелом та капличкою, куди часто любив приходити Каменяр.

Номер слайду 14

Вхід на Галявину казок 

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Персонажі франкових казок.

Номер слайду 17

Шукай краси, добра шукай! Вони є все, вони є всюди. Не йди в чужий за ними край, Найперш найди їх в своїй груди.Іван Франко

pptx
Додано
14 вересня 2019
Переглядів
973
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку