майстер-клас "Екодизайн"

Про матеріал
МАЙСТЕР-КЛАС Тема: Екодизайн Практичні роботи: 1. Складання плану роботи з послідовності виготовлення виробу. 2. Декорування рамки для фотографії. Мета уроку: формувати в учнів: а) знання про екодизайн; технологію виготовлення виробу; б) вміння виготовляти власний дизайнерський виріб; розвивати творчі здібності та креативність; виховувати любов до природи. Обладнання, інструменти та матеріали: набір інструментів та матеріалів для оздоблення виробу, дерев’яна рамка, комп’ютер та мультимедійна дошка, зображення виробів інтер’єрного призначення, конспект, презентація, зразки виробів. Тип уроку: формування вмінь та навичок учнів Завдання для учнів на урок: учні мають навчитися: характеризувати екостиль, знати основні елементи стилю; використовувати екостиль в своїх творчих роботах. Питання, які слід розглянути на уроці: 1. Історія екодизайну. 2. Основні елементи. 3. Характеристика стилю. 4. Правила безпечної праці. 5. Практичні роботи. 5.1. Складання плану роботи з послідовності виготовлення виробу Домашнє завдання: ______________________________________
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ЕКОДИЗАЙН

Номер слайду 2

Питання які розглядатимуться сьогодні на майстер-класі 1. Історія екодизайну 2.Основні елементи 3.Характеристика стилю 4.Правила безпечної праці 5.Практичні роботи 5.1 Складання плану роботи з послідовності виготовлення виробу 5.2 Декорування рамки для фотографії

Номер слайду 3

Екодизайн – це спроба відтворення природного середовища в місцях проживання людини

Номер слайду 4

Основні елементи екодизайну: основні матеріали: дерево, камінь, глина, скло, тканини з натуральних матеріалів; основні кольори: бежевий, коричневий, білий (в контрасті з чорним або темним деревом), ніжні пастельні тони. Найчастіше використовують природні кольори: блідо-зелений, блідо-блакитний, кольору трави, води, каменю, дерева, ґрунту; близькість до природи або відчуття близькості, в такому інтер'єрі легко дихається, багато світла.

Номер слайду 5

Характеристика стилю Екодизайн - втілення природи і цілющого спокою. Екодизайн в інтер’єрі відмінно підійде особистостям які відчувають свою відповідальність за середовище в якому вони живуть. Екодизайн - це не просто стильний і красивий інтер’єр, але ще й вираження певної позиції, протесту проти безмежного споживчого інстинкту і забруднення природи.

Номер слайду 6

Приклади робіт оформлених в стилі екодизайну:

Номер слайду 7

Приклади робіт оформлених в стилі екодизайну:

Номер слайду 8

Приклади робіт оформлених в стилі екодизайну:

Номер слайду 9

Приклади робіт оформлених в стилі екодизайну:

Номер слайду 10

Приклади робіт оформлених в стилі екодизайну:

Номер слайду 11

Приклади робіт оформлених в стилі екодизайну:

Номер слайду 12

Правила безпечної праці Працювати з екологічно чистими і безпечними матеріалами (дерев’яна рамка (сосна), клей «гель-момент прозорий», ракушки) Включений термопістолет не повинен залишатися без нагляду. Падіння приладу можуть стати причиною пожежі. При безперервному використанні клейового пістолета тривалий час, щогодини потрібно залишати його на 5 хвилин в спокої.

ppt
Пов’язані теми
Технології, Майстер-класи
Інкл
Додано
12 січня 2021
Переглядів
900
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку