Медіапрезентація наради з класними керівниками 1-11 класів закладів загальної середньої освіти «Особливості вікового розвитку учнів 1-11 класів. Теорія поколінь»

Про матеріал

Матеріали медіапрезентації будуть корисними для активних та залучених в суспільні процеси педагогів, тих, хто хоче краще зрозуміти себе та навколишній світ, побачити та осмислити відмінності між різними поколіннями та навчитись знаходити спільну мову з представниками різних вікових груп. Отримані знання можна застосовувати для ефективного управління класними дитячими колективами.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Особливості вікового розвитку учнів 1-11 класів. Теорія поколінь Москалюк Д. Ю., практичний психолог КЗШ № 65

Номер слайду 2

Особливості вікового розвитку учнів 1-11 класів

Номер слайду 3

Теорія поколінь

Номер слайду 4

https://www.youtube.com/watch?v=OXKz. Gfo1 C98&t=13s. Покоління х, у та z, або Теорія поколінь. Як стверджують соціологи і демографи, кожні 20 років відбувається кардинальна зміна поколінь. Представники кожного з них по-своєму ставляться до життя, а звідси непорозуміння і конфлікти. Як порозумітися з дітьми різних поколінь незалежно від віку, поглядів і цінностей

Номер слайду 5

Покоління Z і Альфа

Номер слайду 6

https://www.youtube.com/watch?v=xr. Et. IZF9mu4 Generation Z (Також відома як Generation M, Net Generation, та Internet Generation) — термін, що застосовується для людей, які народилися між ранніми дев’яностими та середніми двотисячними. Зазвичай, людей покоління Z вважають дітьми покоління X, рідше покоління Y. Те, що минулі покоління називали «технологіями майбутнього», пококоління Z вважає невід’ємною частиною повсякденного житття. Діти покоління Z — тобто ті, що народились після 2010 року — сформують так зване покоління «Альфа». Не дивлячись на те, що покоління Z ЗМІ називають поколінням 21 століття, саме «Альфа» буде повноправним рухом цього століття, адже покоління «Альфа» — перше покоління, життєвий цикл якого починається саме в 21 столітті.

Номер слайду 7

Кліпове мислення

Номер слайду 8

Номер слайду 9

pptx
Додано
27 червня 2018
Переглядів
856
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку