Механізм Розподілу Фінансових Результатів Діяльності Підприємства

Про матеріал
Ключовим завданням управління фінансами підприємства є досягнення та подальше забезпечення належного рівня конкурентоспроможності підприємства у короткостроковому та довгостроковому періодах. При цьому вважається, що фінансово-господарська діяльність підприємства має забезпечувати приріст добробуту його власників.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Автор Шик Богдан та Прозоров Олексій. Механізм Розподілу Фінансових Результатів Діяльності Підприємства

Номер слайду 2

Вступ. Ключовим завданням управління фінансами підприємства є досягнення та подальше забезпечення належного рівня конкурентоспроможності підприємства у короткостроковому та довгостроковому періодах. При цьому вважається, що фінансово-господарська діяльність підприємства має забезпечувати приріст добробуту його власників. Досягти цього неможливо без адекватного вирішення у повсякденній роботі сукупності питань управління фінансовими результатами діяльності підприємства.

Номер слайду 3

Фінансовий Менеджмент. Забезпечення ефективності фінансового менеджменту на конкретному підприємстві передбачає обґрунтування, формування та реалізацію адекватної моделі управління фінансовими результатами як цілісної системи прогнозування, планування і контролю за процесами формування та розподілу фінансових результатів підприємства в процесі здійснення його фінансовогосподарської діяльності.

Номер слайду 4

Управління Рішеннями. Забезпечення ефективності фінансового менеджменту на конкретному підприємстві передбачає обґрунтування, формування та реалізацію адекватної моделі управління фінансовими результатами як цілісної системи прогнозування, планування і контролю за процесами формування та розподілу фінансових результатів підприємства в процесі здійснення його фінансовогосподарської діяльності.

Номер слайду 5

Управління прибутком на етапі його формування: - управління доходами суб’єкта господарювання; - управління затратами суб’єкта господарювання01 Управління прибутком на етапі його використання02 Елементи Формування Системи Управління Прибутком Підприємства:

Номер слайду 6

Фінансова Узгодженість. Механізм розподілу фінансових результатів управління прибутком підприємства потребує узгодженості та виконання управлінських фінансових рішень за різними напрямами. Організаційне розв'язання цієї задачі полягає в обґрунтуванні мети та завдань управління прибутком підприємства, визначенні ефективних методів для досягнення цих цілей.

Номер слайду 7

Ефективний Розподіл Прибутку. Метою та завданням управління фінансовими результатами підприємства є визначення ефективної моделі розподілу прибутку. Чіткі формулювання цих аспектів визначають ефективність як управлінської моделі, так і фінансового менеджменту взагалі. Вплив управління фінансовими результатами відображається на структурі капіталу підприємства. Зростання прибутку сприяє збільшенню власного капіталу та підвищує фінансову стійкість, роблячи підприємство більш інвестиційно привабливим.

Номер слайду 8

Головні Ознаки Фінансового Розподілу рівень якості фінансового результату (високий, оптимальний, середній, низький)01абсолютна величина показника фінансового результату господарської діяльності підприємства (чистого прибутку (збитку), яка диференціюється залежно від високого чи низького значення цього показника.02

Номер слайду 9

Дякую за увагу!

pptx
Додав(-ла)
Шик Богдан
Пов’язані теми
Економіка, Презентації
Додано
28 травня
Переглядів
40
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку