Методична розробка відкритого уроку виробничого навчання на тему: Приготування дріжджового безопарного тіста та виробів з нього

Про матеріал

Методична розробка "Приготування дріжджового безопарного тіста та виробів з нього" буде корисною для майстрів виробничого навчання за професією " Кухар" Метою уроку є: формування знань, умінь, навичок з приготування дріжджового безопарного тіста та виробів з нього; розвивати навики логічно мислити, самостійність, уміння планувати основну працю; виховувати повагу до праці, сумлінність, відповідальність, дбайливе ставлення до обладнання, продуктів, енергоносіїв. За типом урок - формування знань і умінь, лабораторно-практичне заняття. Урок оснащений: дидактично та матеріально – технічно: посуд, продукти, електроплита, жарова шафа, робочі столи, кондитерські дошки, качалка, сито, ножі. Міжпредметні зв'язки: технологія приготування їжі, устаткування ПГХ, калькуляція та облік, гігієна і санітарія, охорона праці

docx
Додав(-ла)
Куца Світлана
Додано
6 листопада 2018
Переглядів
1203
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку