Міс снігова королева

Про матеріал
Сценарій до конкурсу краси "Міс снігова королева" для учнів старших класів.
Перегляд файлу

Ведучий  Доброго вечора, дорогі друзі! Ми зібралися в цьому святковому залі напередодні свята для того, щоб зустріти Новий рік.

Ведучий 2. Кажуть, що в кожної людини є свій „ зоряний час”. Таким „ зоряним часом для наших дівчат стане участь у конкурсі „Міс Снігова Королева”.

Ведучий Новий рік ступає на поріг.

 Чарівні свята усі стрічають.

 Чудеса в цей час завжди бувають.

 Всі бажання щирі загадають ,

 Бо збувається усе під Новий рік!

Ведучий. І сьогодні збудеться бажання однієї із п’яти  учасниць конкурсно-розважальної програми «Міс Снігова Королева».

Ведучий 1. Сьогодні в нас веселе свято, У залі музика і сміх. Тут ми будемо вітати. Конкурсанток всіх своїх. .

Ведучий 2 . Тож запрошуємо зайти до зали наших дівчат. Зустрічайте______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________Музика. Заходять учасниці.

Ведучий 1. Дорогі друзі, давайте ще раз гучними оплесками привітаємо наших

конкурсанток і побажаємо їм успіху та перемоги.

Ведучий 2. Нехай юність, фортуна допомагає їм в усьому. А ми маємо надію подивитись по-справжньому красиве шоу.

Ведучий 1. А оцінювати виступи наших дівчат буде журі, до складу якого входять__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ведучий 2. З кожним роком все тяжче стає  боротьба , бо треба мати не тільки зовнішні данні , а й мати талант показати свій неповторний внутрішній світ.
 

Ведучий 2. Шановні друзі! Час оголосити перший конкурс «Візитна картка». Кожна учасниця повинна представити себе. До цього конкурсу всі готувалися заздалегідь. Саме тому дівчата сьогодні мають такий чудовий зовнішній вигляд. І нам так цікаво буде  зустріти їх у цьому залі. Максимальна оцінка 5 балів.

Ведучий 1. Зустрічайте ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ведучий 2. Слово журі.

Ведучий1 Знаємо з казок,що Снігова Королева дуже зла. Але це не про нас. Наші дівчатка не тільки  дуже добрі,а ще й  талановиті та артистичні. Тож зараз час продемонструвати їм свої вміння.

Ведучий. Поки дівчата ідуть готуватися до наступного конкурсу, глядачі мають шанс заробити додаткові бали для своїх учасниць. Коли ви почуєте прізвище та ім’я конкурсантки,за яку ви вболіваєте , поплескайте чимдужче у долоні. Чиїх оплесків буде голосніше , та дівчина і отримає додаткові 2 бали.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ведучий. Шановне журі, яка з дівчат отримує додаткові бали?

(оцінка журі)

Ведучий 1. Слово надається шановному журі.

Ведучий 2. Наші учасниці добре знаються на стравах. Ми в цьому зараз переконаємось. Домашнім завданням було приготувати нашу національну страву. Просимо показати та представити ваш кулінарний шедевр. Нагадуємо , що максимальна оцінка 5 балів.

Ведучий 2. Запрощуємо ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ведучий 1. Слово почесним суддям.

Ведучий 2.

Ведучий 2. Всі молодці. Чудово впорались з завданням. Завершальним конкурсом вечору буде дефіле у вечірніх сукнях.

Ведучий 1. Традиційно , максимальною оцінкою є 5 балів.

Зустрічайте ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ведучий 2. Поки журі підраховує результати зустрічайте ________________________________________ з неперевершеним танцем.

Ведучий 1. Подивися на наших дівчат ( показує на дівчат) , сьогодні ми переконалися,що вони дійсно красиві. Вони вміють майстерно продемонструвати власний образ , вони розумні, талановиті, стильні…Вони прекрасні! І кожну вже можна називати переможницею. Адже сьогодні вони вже досягли багато чого.

Ведучий 2. Цілком погоджуюсь з тобою. На превеликий жаль, наше дійство підходить до логічного завершення. І як у будь-якому конкурсі потрібно обрати лише одну переможницю. Але це не означає,що хтось не отримає нагороди. Всі дівчата матимуть власний титул.

Ведучий 1.  Послухаємо наше найсправедливіше журі. Просимо оголосити результати.

Ведучий 2. Шановні красуні, всі присутні в цьому залі , вітаємо вас з наступаючим Новим Роком. Творчих злетів всім.

docx
Додано
4 лютого 2019
Переглядів
536
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку