Модуль "корфбол" Нова Українська Школа

Про матеріал
Календарне планування модуля "Корфбол" нова українська школа 5-6 класи (окреме планування на 9 уроків).
Перегляд файлу

Зміст

Клас

Дата

Примітка

 

Корфбол – 9 год.

 

 

 

1

Історія розвитку корфболу.    П    ринципи і правила гри. Правила безпечної поведінки під час занять корфболом. ЗРВ. СФП. Різновиди стійок корфболістів. Способи пересувань у нападі і захисту. Передача, ловіння м’яча . Рухлива гра «Квач»

 

 

 

2

Вплив спортивних ігор і корфболу на розвиток                                  фізичних якостей і здоров’я людини. Поняття про техніку і тактику гри. ЗРВ. СФП. Розміщення гравців на майданчику. Тактико – технічна підготовка - передача, ловіння м’яча ,кидки м’яча у корф однією рукою від плеча. Рухлива гра «Перестрілка»,

 

 

 

3

Гігієна тіла, одягу, спортивної форми, режим                       дня. ЗРВ. СФП. Тактико – технічна підготовка - передача, ловіння м’яча подвійний крок, кидки м’яча у корф однією рукою від плеча. Гра у корфбол.

 

 

 

4

Дискусія - «Гендерна рівність у спорті як складова загального принципу рівності». ЗРВ. СФП. Тактико – технічна підготовка - передача, ловіння м’яча, кидки м’яча у корф двома руками від грудей з місця та в русі. Рухлива гра  «Виклик              номерів».

 

 

 

5

ЗРВ. СФП. Тактико – технічна підготовка - передача, ловіння м’яча, кидки м’яча у корф двома руками від грудей з місця та в русі. Пенальті. Гра у корфбол.

 

 

 

6

Бесіда «Безпека та дисципліна запорука спортивних досягнень». ЗРВ. СФП. Тактико – технічна підготовка – пересування, передача, ловіння м’яча. Подвійний крок, кидки м’яча у корф двома руками від грудей з місця та в русі. Пенальті. Гра у корфбол.

 

 

 

7

ЗРВ. СФП. Тактико – технічна підготовка – пересування, передача, ловіння м’яча. Подвійний крок, кидки м’яча у корф двома руками від грудей з місця та в русі. Рухлива гра «М’яч середньому», естафети з ел. корфболу

 

 

 

8

ЗРВ. СФП. Тактико – технічна підготовка – пересування, передача, ловіння м’яча.  Гра у корфбол.

 

 

 

 

docx
Додано
19 січня
Переглядів
151
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку