Модуль "Основи підприємницької діяльності". Презентація до уроку технології.(Про бізнес план)

Про матеріал

В умовах ринкової економіки, щоб досяг­ ти успіху в будь-якій справі, потрібно плану­вати свої дії. Для того, щоб отримати бажаний результат і не втратити вкладені кошти під час реалізації нового інвестиційного проєкту, складають такий документ, як бізнес-план. Даний матеріал допоможе краще зрозуміти цілі, функції та мету складання бізнес-плану.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

БІЗНЕС-ПЛАНзмıст та структура

Номер слайду 2

Бізнес-планписьмовий документ, в якомувикладено сутність підприємницької ідеї, шляхи й засоби її реалізації та оха- рактеризовано ринкові, виробничі, організаційні та фінансові аспекти майбутнього бізнесу, а також особливості управління ним.

Номер слайду 3

Цілі бізнес-плануns.з'ясувати для себе можливість реалізації ідеї, зважити всі. «плюси» ı «мінуси» її реалізації;Роз’яснити людям, які бажають вкласти гроші в вашу ідею, чи варто це робити, оскільки вони й майбутньому хочуть отримати свої гроші назад і мати із цієї операції прибуток.03

Номер слайду 4

1) зовнішня — ознайомити різних представників ділового світу із сутністю та основними аспектами реалізації конкретної підприємницької ідеї;Функціїбізнес-плану:2)внутрıшня — опрацювати механıзм самоорганıзацıї,тобто цıлıсну, комплексну систему управлıння реалıзацıєю пıдприємницького проекту. В межах якої можна видıлити два напрямки йогозастосування. Як інструмент стратегічного планування та оперативного. Управління діяльністю підприємства. Як механізму аналізу, контролю й оцінки діяльності підприємства. Бізнес-план дає змогу аналізувати, контролювати й оцінювати успішність діяльності в процесі реалізації підприємницького проєкту, виявляти відхилення від плану,та своєчасного коригувати напрямки розвитку бізнесу.

Номер слайду 5

Мета бізнес-планування05визначеннярівня життєспроможності та стійкості підприємства;виявленнясильних та слабких сторін фірми;конкретизаціястратегії розвитку через систему кількісних і якісних показників;забезпеченняпідтримки інвесторів та акціонерів;зниженняризиків підприємницької діяльності.

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

How we will work together

Номер слайду 10

Дякую. Бажаю успіху у виконанні завдання.

pptx
Додано
27 січня 2022
Переглядів
1147
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку