Мудрость Всех веков и столетий 2020 Карантида "Урок"

Про матеріал
Сильний-ето не тот кто сильний а тот кто сильний Сильний-ето не тот кто сильний а тот кто сильний Сильний-ето не тот кто сильний а тот кто сильний Сильний-ето не тот кто сильний а тот кто сильний Сильний-ето не тот кто сильний а тот кто сильний Сильний-ето не тот кто сильний а тот кто сильний Сильний-ето не тот кто сильний а тот кто сильний Сильний-ето не тот кто сильний а тот кто сильний Мудрость веков
Перегляд файлу

 

Реферат

З фізики

 

Чому «плачуть» вікна

 

 

 

 

 

              

                                                                              Учня 8-А класу

                                                                       Конотопської спеціалізованої

                                                                               школи 1-3 ступенів №9

                                                                               Антипенка Миколи

 

 

 

Запотівання ще не означає, що скління неякісне.  Давайте розберемося, чому плачуть вікна, тобто утворюються злощасні калюжки на підвіконні. І як можна усунути причину випадання конденсату.

По-перше саме в області скла стикається холодне повітря з вулиці і теплий кімнатний. В результаті недостатнього теплового бар’єру, з’являється конденсат.Якщо Ви володар саме такого «економ» однокамерного склопакета, краще змінити його на енергозберігаючий двокамерний. Це не тільки позбавить вас від конденсату, а й дасть можливість заощадити на опаленні.

По-друге, це дуже широке підвіконня. Якщо він цілком перекриває батарею, то циркуляція теплого повітря порушується. На щастя існують спеціальні врізні тепло відвідні решітки, які легко вирішать цю проблему.

По-третє появи вологи на стеклах банальна – це несправна вентиляція. Перш ніж вишукувати поломки в віконної конструкції, перевірте, чи працює система вентиляції в приміщенні, очистіть решітки, щоб відновити циркуляцію повітря.

По-четверте помилки, допущені при монтажі, також мають відношення до появи вологи на вікні. Їх виправлення краще довірити професіоналам, наприклад сервісу обслуговування вікон.

Щоб вікна на кухні, де вологість за визначенням підвищена, не потіли, встановіть в приміщення двокамерний склопакет з енергозбереженням або частіше провітрюйте його.

А якшо ви боїтесь переохолодити кімнату то можна встановивши додаткову фурнітуру. Це і покрокове, і мікропровітрювання, а також інші технічні інновації, здатні вирішити проблеми вентиляції.

D:\Коля\фигня\water-window.jpg

docx
Пов’язані теми
Алгебра, Інші матеріали
Інкл
Додано
29 квітня 2020
Переглядів
525
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку