Мультимедійна презентація «Методичні аспекти роботи з конструктором LEGO»

Про матеріал
Матеріал містить методичні рекомендації щодо організації занять з конструктором ЛЕГО з дітьми дошкільного віку, рекомендації педагогам щодо організації роботи з конструктором LEGO.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Методичні аспекти роботи з конструктором

Номер слайду 2

Конструювання-це вид продуктивної діяльності дошкільника, що передбачає побудову предметів. Його успішність залежить від рівня розвитку мислення і сприйняття дитини.

Номер слайду 3

Використання конструктора LEGO під час: Розвивальних ігор;Колективної роботи зі створення споруд;Вікторини;Конкурсів;Заходів сімейної активності. 

Номер слайду 4

Стандартний комплект цеглинок LEGO DUPLO 

Номер слайду 5

 Великий базовий набір LECO DUPLO

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Рекомендації педагогам щодо організації роботи з конструктором LEGOстворити відповідне середовищерозкласти в коробки певну кількість деталей, підготувати ілюстрації, зразки моделейорганізовувати заняття з підгрупою дітей з кількістю 6 чоловіквраховувати індивідуальні особливості дітей узгоджувати теми LEGO – конструювання з тематикою календарного плану. Використовувати сюрпризні моменти, фізкультхвилинки. Спостерігати за процесом роботи, привчати до самостійностіВикористовувати збудовані моделі в дидактичних, рухливих іграх та сюжетно-рольових іграх 

pptx
Додано
3 травня 2020
Переглядів
1267
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку