Національно-патріотичне виховання здобувачів освіти ВПУ №3 м.Чернівці

Про матеріал
Презентація щодо національно-патріотичного виховання здобувачів освіти у Вищому професійному училищі №3 м Чернівці.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Національно-патріотичне виховання учнів Вищого професійного училища №3 м. Чернівці

Номер слайду 2

. У Вищому професійному училищі щорічно розробляються та проводяться заходи щодо національно-патріотичного виховання учнів, з метою:  формування національної свідомості; виховання духовної культури особистості, створення умов для вибору нею своєї світоглядницької позиції; утвердження принципів вселюдської моралі, правди, справедливості, патріотизму, доброти, працелюбності та моралі;оформування глибокого усвідомлення взаємозв'язку між ідеями свободи, правами людини та її громадянською відповідальністю.

Номер слайду 3

{5 C22544 A-7 EE6-4342-B048-85 BDC9 FD1 C3 A}№ п/п. Назва заходу. Дата проведення1. День Державного Прапора України, День Незалежності України Вересень2. Відзначення Дня партизанської слави. Вересень3. Проведення годин спілкування до Дня захисника України. Жовтень4. Відзначення Дня визволення України від нацистських загарбників. Жовтень5. Святкування Дня української писемності та мови. Листопад6. Заходи присвячені Дню Гідності та Свободи. Листопад7 Відзначення Дня Соборності України та бою під Крут.січень8 День пам’яті Героїв Небесної Сотні. Лютий9 Міжнародний день рідної мови. Лютий10 Проведення конкурсу театрально-художнього читання творів Т. Шевченка. Березень11 Відзначення Дня визволення Чернівців від німецько-нацистських загарбників. Березень12 Відзначення Міжнародного дня визволення в’язнів фашистських концтаборів. Квітень13 День Чорнобильської трагедії. Квітень14 Відзначення дня «Пам’яті та примирення», перемоги над нацизмом у ІІ Світовій Війні. Травня. Заходи національно-патріотичного виховання

Номер слайду 4

Вересень. Відзначення Дня партизанської слави

Номер слайду 5

Жовтень. Проведення годин спілкування до Дня захисника України.

Номер слайду 6

Листопад. Святкування Дня української писемності та рідної мови.

Номер слайду 7

Листопад. Заходи присвячені Дню Гідності та Свободи.

Номер слайду 8

Січень. Відзначення Дня Соборності України та бою під Крут.

Номер слайду 9

Лютий. День пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Номер слайду 10

Березень. Проведення конкурсу театрально-художнього читання творів Т. Шевченка.

Номер слайду 11

Квітень. День Чорнобильської трагедії.

Номер слайду 12

Травень. Відзначення дня «Пам’яті та примирення», перемоги над нацизмом у ІІ Світовій Війні.

Номер слайду 13

Травень. День цивільного захиступроведене комплексне об’єктове тренування за ввідною «пожежа на другому поверсі

Номер слайду 14

Підтримка Воїнів АТО

Номер слайду 15

Систематично Активна участь у Волонтерській діяльності{5 C22544 A-7 EE6-4342-B048-85 BDC9 FD1 C3 A}№ п/п. Назва акції (інші заходи)Кількістьзібраних ящиків. Для кого проведено збір допомоги1.  Акція «Школярі Буковини - українське військо»Маскуючі костюми – 4 шт. Чохли для аптечок- 30 шт. Чохли для фляг – 20 шт. Підтримка бійцям АТО2.  Підтримка Волонтерського руху «Аргумент»50 одиниць календариків. Діти, які перебувають у кризових ситуаціях, виховуються в родинах та сім’ях з синдромом залежності, діти вулиці та неповнолітні схильні до ризикованої поведінки3. Обласна акція «Порадуй дитині українську книгу», яка проводилася за ініціативи громадської організації Чернівецької області «Ніхто крім нас»2 ящики української художньої та програмної літератури. Для дітей Луганської області4. Акція «Добро пригоршнями» зі збору пластикових кришечок для реконструкції втрачених частин тіла поранених у бойових діях.1500шт. Для поранених учасників АТО на Сході країни5. Всеукраїнська акція «Браслет нескорених» плетені браслети зі стрічок у національних синьо-жовтих кольорах37шт. Патріотам, захисникам України.6.«Допоможи св. Миколаю, прийти до сиріт»  Дитячі засоби гігієни Адресна допомога: одяг, іграшки, солодощі Адресна допомога для придбання одягу та взуття. Для родин Героїв м. Чернівці, які загинули в зоні проведення АТО7. Активна участь у підтримці солдатів, які перебувають на сході України10 маскуючих костюмів. Для військової частини морської піхоти м. Маріуполя8. XI Всеукраїнська благодійна акція «Серця до серця», яка проходить під гаслом «Врятуй життя дитини!»3000 грн. Для відділення реанімації Чернівецької обласної дитячої клінічної лікарні9.«Збережемо життя захисників!»4000 грн. Долучилися до благодійної акції щодо допомоги у закупівлі осколочних бронежилетів (кивларові майки) для наших захисників 5-го окремого штурмового батальйону Української добровольчої Армії. 10. Допоможи воїну АТО15 коробок із продуктами харчування ліками, господарськими товарами. Для 8-го окремого гірничо-штурмового батальйону м. Попасне. Луганської області.

Номер слайду 16

Систематично Активна участь у Волонтерській діяльності

Номер слайду 17

Матеріально-технічна база

Номер слайду 18

Висновок. Таким чином, застосування превентивних заходів у системному підході дозволяє досягти основної мети сучасної освіти в України – виховання у молоді справжніх людських якостей, активної життєвої позиції, направлену на затвердження здорового способу життя та патріотичного виховання.

pptx
Додано
10 лютого 2022
Переглядів
347
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку