Наша мова калинова. Українська мова. 3 клас. Урок-змагання. Урок контролю і практичних застосувань умінь, знань, навичок на уроках української мови.

Про матеріал
Перевірити вміння учнів правильно писати слова на вивчені орфограми та словникові слова, визначені для запам'ятовування; правильно ставити розділові знаки відповідно до опрацьованих правил пунктуації, вміння учнів правильно писати слова на вивчені орфограми та словникові слова, визначені для запам'ятовування; Виховувати любов до рідної мови.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Українська мова. 3 клас. Урок-змагання. Урок контролю і практичного застосування умінь, знань,навичок на уроках української мови.

Номер слайду 3

Прочитай текст,поділи його на слова і речення. Запиши. У кінці кожного речення став потрібний знак. Підкресли розповідне речення. Якгарновлісіскількитутгрибівосьмайнуларуденькабілочкакудивоназникла осьопускаєтьсяпавучоккудивінмандрує

Номер слайду 4

Впиши, де треба, апостроф. Зів…ялий, п…ють, цв…ях, пор…ядок, сім…я, р…ядок, хлоп…я, св….ято.

Номер слайду 5

Зроби звуко- буквений аналіз слів: Дзюрчить – Батьківщина –

Номер слайду 6

Об’єднай усі ці пари слів в одне речення. Запиши його та підкресли головні слова в реченні. Листопад (що робить?) гуляє;гуляє (де?) у саду;у саду ( якому?) осінньому;

Номер слайду 7

Поясни фразеологізми: Водити за носа – Глек розбити – Дав, як кіт наплакав – В’ється в’юном -

Номер слайду 8

Номер слайду 9

pptx
Додано
9 квітня 2021
Переглядів
669
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку