Навчаємося удосконалювати тексти Тимченко 2 кл.

Про матеріал
Навчаємося удосконалювати тексти Ви вже багато знаєте і вмієте читати та писати, але перед вами чекає новий шлях до країни знань. Підручник за авторством Тимченко відкриє перед вами ще більше таємниць української мови. Ви дізнаєтеся про цікаві твори, навчитеся думати, співпрацювати, висловлювати свої думки та слухати інших. Разом з вами країною знань будуть мандрувати Оленка і Петрик, а також порадник і вірний помічник — Дивослово. Відкривайте світ української мови і насолоджуйтеся мандрівкою до нових знань! Підручник Українська мова 2 клас Тимченко 2019 ч.2
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Навчаємося удосконалювати тексти

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Сімнадцяте квітня. Класна робота. Не ялинка, а голки має,Не кіт, а миші бояться. (Їжак)Уночі не спить, мишей сторожить. (Кішка)

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Вправа 2Їжак і кіт Їжак кудись мчав і смішно перебирав лапками. Раптом їжак угледів кота. Він попихкав і підкотився до пухнастого. Той захотів понюхати їжака, та наколовся й відскочив. З переляку кіт видерся на дерево. А через хвилину вони дружньо смакували хлібом з молоком. Це була котяча вечеря.

Номер слайду 6

Номер слайду 7

ЗРАЗОК У ранкові години я дуже люблю дивитися з вікна моєї кімнати на подвір'я. З мого вікна можна побачити виноградну арку, яка залишається нагадуванням про спекотне літо. На деяких деревах з'явилися бруньки та пуп’янки, а також біля дому росте зелена трава та гарні весняні квіти. Вони дуже яскраві та відблискують на сонці. Коли дивишся у вікно – мимоволі заплющуєшся: яскравість фарб дуже виділяється на тлі блакитного чистого неба. Я дуже люблю вигляд з вікна моєї кімнати.

pptx
Додано
17 квітня 2023
Переглядів
1111
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку