Навчальні завдання для здобувачів освіти 7 класу з основ здоров’я та образотворчого мистецтва

Про матеріал
Навчальні завдання для здобувачів освіти 7 класу з основ здоров’я та образотворчого мистецтва, на час призупинення освітнього процесу з 16 березня по 27 березня 2020 року.
Перегляд файлу

Навчальні завдання для здобувачів освіти 7 класу з  основ здоровя  та образотворчого мистецтва,  на час призупинення освітнього процесу з 16 березня  по 27 березня 2020 року.

                                                  16-20 березня                                                                                             1.Основи здоровя

Переглянути відео «Як захиститися від коронавірусу». https://www.youtube.com/watch?time_continue=15&v=EmMD0qkUFPs&feature=emb_logo                                                                                                   Вивчаємо тему «Вплив засобів масової інформації на здоровя. Найближче оточення дитини. Вплив родини і друзів».  (1 урок).                                    Прочитати матеріал $24, скласти рейтинг 5 телепередач, які подобаються тобі найбільше,  написати у робочому зошиті 5 порад про дотримання правил карантину у вашій родині.                                                                              Додатково.  Опрацювати матеріал на тему «Що потрібно знати про новий коронавірус ?», який розміщений у районній газеті «Прапор»  №11, 20 березня 2020 року. Звернути увагу  на поради «Як захистити себе та оточуючих від захворювання?».

5. Образотворче мистецтво                                                                        Вивчаємо  тему  «Графіті – мистецтво вулиць».                                             Опрацювати матеріал по темі на стор. 100-107 підручника.                                                                         Створити ескіз  напису вашого імені у стилі мистецтва графіті за допомогою літер передаючи власний характер, уподобання, суть власного «Я».

23-27 березня

1.Основи здоров’я                                                                                    Вивчаємо тему «Принципи формування міжособистісних стосунків. Види підліткових компаній. Ознаки небезпечних компаній.». (1 урок).               Прочитати $24, розглянути схему «Ознаки небезпечних та дружніх компаній» на стор.159, записати у робочому зошиті  українські прислівя про дружбу (3-5речень) .                                                                                                        Переглянути відео-рекламу «Коронавірус: профілактика інфікування та поширення».  https://kyivcity.gov.ua/oholoshennia/koronavirus_profilaktika_infikuvannya_i_poshirennya/

5. Образотворче мистецтво                                                                            Вивчаємо  тему «Сучасний дизайн та імідж людини»                            Опрацювати матеріал по темі на стор. 146-155 підручника.                                                                                                        Створити ескіз сучасного жіночого (чоловічого) костюму із використанням народних мотивів.

 

docx
Додано
25 березня 2020
Переглядів
679
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку