Навчання на відстані. Інтегрований урок з навчання грамоти , з курсу « Я досліджую світ» та Мистецтва.

Про матеріал
Навчання на відстані. Інтегрований урок з навчання грамоти , з курсу « Я досліджую світ» та Мистецтва. Мета. Закріплювати вміння аналізувати і узагальнювати явища і предмети. Коригувати вади пам`яті, уваги. Формувати навички правильного читання, уявлення учнів про тварин домашніх улюбленців; закріпити знання про значення тварин для людини; ознайомити дітей з правилами догляду за тваринами; розвивати вміння спостерігати , доглядати за ними; виховувати любов до тварин, відповідальність за них. .
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Навчання на відстаніВельможко Людмила Петрівна Вчитель початкових класів , м, Дніпро, КЗО “ СЗШ № 97 імені П. І. Шкідченка» ДМРІнтегрований урок у 1 – А класі з навчання грамоти , з курсу « Я досліджую світ » та Мистецтваза Програмою НУШ відповідно до навчального плану.

Номер слайду 2

Доброго ранку!Я рада, що ви тут. Сьогодні середа, 23 квітня.

Номер слайду 3

Номер слайду 4

ЩОДЕННІ НОВИНИ 1. Урок читання у 1 – А . 2. Урок « Я досліджую світ ». Тема. Домашні улюбленці. (ст. 56 – 58 ) 3. Урок Мистецтва. Технологічна освітня галузь.

Номер слайду 5

Які якості потрібні людині для успішного навчання ?

Номер слайду 6

Для успішного навчання потрібні: Працелюбність. Уважність. Спритність. Допитливість. Старанність. Кмітливість. Уважність. Спостережливість. Наполегливість

Номер слайду 7

На уроці щось нове треба нам пізнати,Багато цікавого запам ‘ятати. Тож будьте уважні, зберіться з думками,Ось тема уроку. Вона перед вами.

Номер слайду 8

Читання. Тема уроку. Читайте правильно – чітко вимовляйте звуки. Г. Малик  «Чому папуга не навчився розмовляти».

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Граючись,читаємо,текст новийвивчаємо!

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Галина Малик. ЧОМУ ПАПУГА НЕ НАВЧИВСЯ РОЗМОВЛЯТИ. Загадка. Все що скажеш, він повторить, Всі слова твої відтворить! Різнобарвна в нього спина, В тропіках його родина.

Номер слайду 15

Г. Малик  «Чому папуга не навчився розмовляти».

Номер слайду 16

Вибіркове читання.— Чиї слова вивчив папуга? — Який звук найчастіше в них повторюється ? 1. Кого спочатку зустрів папуга ? а) Черепаху б ) бегемота в ) тигра. Тестування 2. Що хвалили бегемоти? а ) Болото б ) погоду в ) бегемотів

Номер слайду 17

3. Що говорила черепаха?а ) Який чудовий папуга! б ) Який чудовий панцир! в ) Який чудовий день! 4. Які були тигри? а ) Пухнасті б ) смугасті в) великі

Номер слайду 18

Розташуй малюнки у потрібному порядку.

Номер слайду 19

Загальновідомим фактом є те, що папуги здатні відтворювати людську мову. Однак самі по собі птиці «говорити» не починають. Для того щоб вихованець вимовив хоча б одне слово необхідно навчання. Процес цей тривалий, легко навчити пернатого вимовляти слова не вийде. Залежно від здібностей птиці та її виду на навчання може піти від 3 місяців до року за умови щоденних регулярних занять.

Номер слайду 20

Урок . « Я досліджую світ ». Тема. Домашні улюбленці. (ст. 56 – 58 )

Номер слайду 21

  Про кого , на вашу думку, піде мова на уроці? – З якою метою, на вашу думку, люди пов’язують своє життя з домашніми тваринами?

Номер слайду 22

Перегляд фрагментів мультфільмів «Троє із Простоквашино», «Кошеня “Гав”», «Бобік у гостях у Барбоса».– Що ми можемо зробити для того, щоб безхатьків поменшало?

Номер слайду 23

Робота за підручником (стор.56)

Номер слайду 24

Робота в зошиті (стор. 8 - 9 ) Прочитай вірш. - Мур, мур, мур! - муркоче, Коли спати хоче. А засне, то серед ночі Мур - муркоче , мур - муркоче. - Про якого домашнього улюбленця в ньому йдеться ? Підкресли слова зі звуком (ч).

Номер слайду 25

Чим можна годувати кожну тварину? З’єднай стрілочкою .

Номер слайду 26

Вправа « Де моя річ ? »

Номер слайду 27

Мистецтво . Технологічна освітня галузь. Тема. Створення аплікації песика з тканини. ( ст. 58 )

Номер слайду 28

Оціни своюроботу!-було цікаво.-було важко.-було не цікаво.

pptx
Додано
23 квітня 2020
Переглядів
883
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку