"Найкраща y світі- моя yкраїна-y ціломy світі одна

Про матеріал
ця презентація бyде цікава на yрок я досліджyю світ для yчнів 3-го класy.Дана тема розширyє та поглиблює знання про yкраїнy - ріднy Батьківщинy.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Тема : «Найкраща y світі- моя Україна-y ціломy світі одна!»

Номер слайду 2

Ми-маленькі українці

Номер слайду 3

Девіз: «Вітчизна свята, дорога Україно, для кожного з нас ти у серці єдина»

Номер слайду 4

Патріот – людина, що любить і поважає рідну землю, шанує її традиції. Патріотизм – це почуття любові до рідної землі, прагнення зберегти її мову, культуру, готовність діяти в інтересах своєї країни та захищати її від ворогів.

Номер слайду 5

Україна устами поетів

Номер слайду 6

З Україною в серці

Номер слайду 7

Символи України. Тризуб. Прапор

Номер слайду 8

Гра «Моє слово про Україну»Україна????????

Номер слайду 9

П –А –Т –Р –І –О – Т – привітність, працьовитість…активність…терплячість, толерантність…радісний…ініціативність…організованість, обов'язковість…творчість, товариськість.

Номер слайду 10

«Народ скаже – як зав’яже»Без верби і калини За рідний край Кожному мила Рідна земля і в жмені Кожному птаху своє Людина без Вітчизни -нема України.життя віддай.своя сторона.мила.гніздо миле.як соловей без пісні.

Номер слайду 11

Славетні українці. Ярослав Мудрий37 років залишався Великим князем. У цей період Київська Русь перебувала на вершині могутності. Саме завдяки йому в Києві будувалися школи, було укладено перший літопис, засновану першу на Русі бібліотеку.

Номер слайду 12

Славетні українці. Богдан Хмельницький. Відомий український політичний і державний діяч, полководець, гетьман України, засновник Української козацької держави

Номер слайду 13

Славетні українці. Олег Антонов. Ще навчаючись в школі, захопився авіабудуванням. Після закінчення інституту працював головним конструктором на заводі, що випускав планери. Створив єдиний у світі літак, який знаходиться в серійному виробництві понад 50 років. Його ім'я дало назву всім українським літакам.

Номер слайду 14

Славетні українці. Катерина Білокур. Відома українська художниця-самоук. Жодного дня не вчилася в школі, не мала вчителів малювання, але її картини з квітами відомі на весь світ.

Номер слайду 15

Славетні українці. Валерій Лобановський. Він спочатку виступав як футболіст, але спортивних висот досягнув як тренер. Під його керівництвом команда «Динамо» 8 разів ставала чемпіоном. Цього тренера Андрій Шевченко називав своїм батьком і вчителем.

Номер слайду 16

Усний журнал

pptx
Додав(-ла)
Мерзун Aлла
Додано
14 лютого 2021
Переглядів
539
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку