Новорічний дитячий корпоратив

Про матеріал

Всі ми святкуємо Новий Рік з рідними людьми і для всіх це свято бажане! Для кожного воно наповнене більшим ніж просто зміна дати. Свято особливе, оскільки в повітрі витає новорічний настрій, навколо багато вогнів, які не залишають без своєї уваги, поряд збираються всі близькі люди.! А для того, щоб по справжньому весело зустріти Новий Рік варто згадати усе що було в старому році!.

Перегляд файлу

Новорічний дитячий корпоратив

Перегляд відео про Новий Рік

Ведуча: Всі ми святкуємо Новий Рік з рідними людьми і для всіх це свято бажане! Для кожного воно наповнене більшим ніж просто зміна дати. Свято особливе, оскільки в повітрі витає новорічний настрій, навколо багато вогнів, які не залишають без своєї уваги, поряд збираються всі близькі люди.! А для того, щоб по справжньому весело зустріти Новий Рік варто згадати усе що було в старому році!.

 

Новини

1.   Добрий день, дорогі друзі!

2.   Вітаю вас, з вами новини на 7-ТВ.

1.                Напередодні Нового року ми розповімо вам найцікавіші новини нашої  шкільної родини.

2.                Учні 6 класу так відповідально “чергували” по школі, що до їх списку потрапили не лише учні а й вчителі.

1.                Вчитель зарубіжної літератури Руденко Людмила Степанівна досі в шоці. Учні 7 класу запевнили її що Пушкіна вбив Привид минулого

Різдва..

2.                На уроці англійської мови учні 7-Б класу читаючи свою домашню роботу викликали духа  Альберта Ейнштейна.

1.                У школі №13 недоступний вай-фай із-за викинутого три роки назад Радію, який учні намагалися здати на металолом!

2.                Учителька української мови Наталія Володимирівна лише зараз дізналася від учнів 6 класу, що підмет є самостійною частиною мови. 1. У шкільній столовій після виходу останнього “Мастершеф” готують Фрикасе із куропатки з макаронами та шоколадні мафіни з какао.

2. По завершенню серіалу Санта Барбара техпрацівниця перекваліфікувалась у директора.

1.                На уроці алгебри Жанні Миколаївній не сподобалося доведення теореми від учня 7 класу. Хоч аргумент був стовідсотковий. Коли вона сказала доказати що 2 +2 = 4 він сказав «Мамой клянусь»

2.                Ще до початку Нового року в школі почали стріляти салюти, то двійка з математики, то зауважання від заступників.

1.На перерві учень 7 класу так розігнався, що міг би скласти конкуренцію будь-якому суперкару!

2. На цьому все. Зустрінемося в наступному році.

1. З наступаючим вас друзі і нехай у вас будуть завжди лише хороші новини.

Ведуча: Коли все уже за попередній рік згадано можна уже сідати за стіл, та попередньо варто дотримуватися рецепту щасливого Нового року!!

Рецепт щасливого нового року

-                     Перед настанням нового року беремо дванадцять місяців старого року, добре очищаємо їх від заздрості, ненависті, розпачу, жадібності, впертості, егоїзму, байдужості. 

-                     Кожен місяць розрізаємо на три рівні частини. При цьому уважно дотримуємося пропорції, щоб кожен день був заповнений роботою не більше ніж на третину, а дві інші третини були зафаршировані радістю, гумором і улюбленими справами. 

-                     Додаємо три повні ложки (з верхом) оптимізму, велику жменю віри, ложечку терпіння, кілька зерен терпимості, і нарешті, жменьку ввічливості та порядності. 

-                     Отриману суміш заливаємо любов’ю і посипаємо зверху пелюстками квітів, доброти й уваги.

-                     Подавати під гарніром із теплих слів і щирих посмішок, що зігрівають серце і душу.

Ведуча: І як тільки на душі стало тепліше, настрій бадьорий, а усмішка з обличчя не зникає, можемо скуштувати страви, але ми повинні самі приготувати новорічний стіл!

Конкурс «Святкове меню»

Всі діти повинні поділитися на кілька команд. Ведучий розкладає на столі невеликі листочки, на яких написані букви. Один з команди підходять до столу, вибирають по одному листочку і повертаються до інших гравців. Завдання: скласти новорічне меню зі страв, які будуть починатися на ті букви, які були обрані гравцем!. Перемагає команда, яка змогла придумати найбільшу кількість страв і чиє меню буде більш оригінальним. Літери для нього краще вибирати приголосні, щоб діти могли придумати якомога більше страв.

 

Ведуча: Ми уже згадали все, що траплялось з нами в минулому році, знаємо що нам потрібно зробити, щоб наш наступний рік був щасливим, навіть ми уже приготували святкове меню. Здається святкування проходить чудово, але наче чогось бракує. Можливо, ми запросимо до нас Снігуроньку. На жаль, Снігуроньку, хтось перед нами викликав на інший корпоратив! Тому у нас будуть снігуроньки свої! 

 

“Наряди Снігуроньку!”

Для конкурсу потрібно 3 дітей з кожної команди! З підручних матеріалів потрібно прикрасити дівчину з класу. Це і є Снігуронька! Хто краще нарядить Снігуроньку, той виграв!

 

Учениця: 

Промайнув, промчався рік…  Йде Щуру на зміну Бик!  Бик могутній, Бик поважний,  Бик терплячий і мовчазний! 

А іще він Бик творець, 

Хтось говорить ще й митець! 

Від такої перспективи 

Нас чекає справжнє диво! 

Всіх чекає рік достатку, 

Будуть сили, будуть статки!

Будуть радісні хвилини, 

Будуть міцними родини!  Буде сонце, буде сміх,  Буде у житті успіх! 

Хай здійсняться ваші мрії, 

Справдяться нехай надії,  Хай погане нас покине  І розквітає Україна!

  

Ведуча: На порозі вже Новий рік 2021 — довгоочікуване і чарівне свято, яке неможливо уявити без сяючої ялинки, святкового столу, красивих привітань, сюрпризів, і, звичайно ж, подарунків.  

 

“Упакуй подарунок!”

Для конкурсу потрібно по 3 дитини! За допомогою туалетної бумаги та серпантину потрібно швиденько упакувати одну дитину! Хто швидше впорається, той і перемагає!

 

 

 

 

Це рік Новий в права вступає.

Його кожна людина на свято чекає.

Запалює вогники в кожній оселі.

Дарує всім рідним свій настрій веселий.

Рік весь минулий згадаємо тихо.

Хай дім наш обходить небачене лихо.

Згадаємо радість, згадаєм печаль.

Хай плинуть ці роздуми в синюю даль.

Хай нива хлібом колоситься.

Хай все задумане здійсниться.

Хай вам щастить на кожнім кроці.

Здоров’я, щастя в Новім Році!!!

 

ФІНАЛЬНА ПІСНЯ

 

 

pdf
Додано
27 грудня 2020
Переглядів
1003
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку