Новорічний гном,найпопулярніша іграшка до Нового року, не рахуючи ялинки

Про матеріал
Розробка іграшки + викрійка.Яку також можна виготовити з різних матеріалів, і прикрасити свою кімнату або подарувати рідним в якості подарунка. Який же матеріал нам потрібно використати для роботи? Звичайно це фетр! Він дуже простий у використанні, піддається будь-яким маніпуляціям, достатньо прикласти мінімум зусиль. Для тих хто з якихось причин не любить або не вміє шити, є варіант – клей пісполет, який допоможе з’єднати нам усі частини.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Скандинавський новорічний гном. Підготувала вчительтрудового навчання та технологій. Поліщук Марія Сергіївна

Номер слайду 2

Зараз найпопулярніша іграшка до нового року, не рахуючи ялинки. Яку також можна виготовити з різних матеріалів, і прикрасити свою кімнату або подарувати рідним в якості подарунка. Який же матеріал нам потрібно використати для роботи? Звичайно це фетр! Він дуже простий у використанні, піддається будь-яким маніпуляціям, достатньо прикласти мінімум зусиль. Для тих хто з якихось причин не любить або не вміє шити, є варіант – клей пісполет, який допоможе з’єднати нам усі частини. Ну, що почнемо…..

Номер слайду 3

Нам потрібно: Фетр – такого кольору, якого Ви хочете гнома ( в мене червоний) – 60см*40см; та 25см*15см(розрізати навпіл по довжині для взуття);Фетр – білій 20см*1см-2 шт(для ковпака), 8см*1 см-2шт(для рукавичок);Трикотажна тканина – 7см*7см (для носика);Штучне хутро – 10см*15см ( для бороди);2 втулки від фольги чи пергаменту – 2 шт. Трикотажна ткатина (в мене полосата)для втулок 25см*10см (підібрати за розміром втулок);Картон 25см*20см – для вирізання підставки та ніжок;Голка,біла нитка;Холлофайбер(будь який інший наповнювач);Клей – пістолет та клей до нього;Прикраси.

Номер слайду 4

Почнемо з вирізання викрійки. Потім обвести на картоні потрібні частини. Вирізаємо їх , склеюємо деталі ніжок по дві. Продовжуємо виготовлення ніжок. Беремо втулки та приклеюємо картонні ступні. Далі обклеюємо втулки тканиною.

Номер слайду 5

Наступним робимо чобітки. Проклеюємо по кругу частину фетру, наповнюємо холлофайбером та склеюємо. Білим фетром та бусинами прикрашаємо чобітки. Ножки готові!Далі почнемо виготовляти тулуб та ковпак. Обводимо деталі викрійки та вирізаємо.

Номер слайду 6

Приклеюємо фетр до картонної деталі, до неї приклеюємо деталі тулуба, з’єднуємо між собою та наповнюємо холлофабером. Отвір теж заклеяти.

Номер слайду 7

Ковпак по краях з’єднати клеєм на вивернути. Деталі рук теж склеїти по краях та заповнити наповнювачем, відділяємо рукавички білим фетром. Виготовляємо носик. Вирізати за викрійкою. Прошити краї швом «голкою вперед»,зтягуємо та наповнюємо наповнювачем та зшиваємо.

Номер слайду 8

Підготовлюємо штучне хутро для бороди та вирізаємо його в формі трикутника. Починаємо збирати нашого гнома до кучки. Ніжки з’єднуємо з тулубом,далі треба приклеїти бороду, ніс та руки, вдягаємо ковпак та закріплюємо його за допомогою клею. Прикрашаємо за власним бажанням.

Номер слайду 9

Номер слайду 10

pptx
Пов’язані теми
Технології, Майстер-класи
Додано
10 березня
Переглядів
24
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку