Об'єкт проєктної діяльності: "Панно"

Про матеріал
Панно – це декоративний живописний або скульптурний твір, призначений для оздоблення стіни чи стелі.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Панно. Технологія виготовлення виробів в техніці аплікації.​Іванопільський ліцей Колпакова О. П.

Номер слайду 2

Панно – це декоративний живописний або скульптурний твір, призначений для оздоблення стіни чи стелі. Аплікація (від латинського слова applicatio - накладання) – один із видів зображувальної техніки, оснований на вирізанні, накладанні і закріпленні деталей різних форм на іншому матеріалі, прийнятому за фон.

Номер слайду 3

Види аплікацій: Проста. Об’ємна. Багатоколірна. Одноколірна. Відрізняються: за об’ємом,за тематикою, за технологією виготовлення,за призначенням,за способом прикріплення.

Номер слайду 4

Види панно:тканинні, керамічні,дерев’яні, пластикові, кам’яні, в техніці «Стімпанк» Тканинні панно. Це стародавні прикраси, створювані за допомогою аплікації або вишивки на полотні. Зараз популярністю користуються гобелени, що виготовляються ручним або машинним способом. Керамічний печворк. Створюється єдина композиція з елементів з різними малюнками. Дизайнерам вдається формувати незвичайні комбінації, що доповнюють інтер'єр кімнат.

Номер слайду 5

Дерев’яні панно - панно, виконані з спилов дерева або його гілок. Панно з каменю. Панно з дикого каменю, це сучасна, оригінальна, розкішна прикраса для приміщень. Воно добре виглядає як на стіні, так і на стелі, або підлозі. Цей декоративний елемент є єдиною композицією, що складається з оформлених рамкою окремих деталей. Саме зображення то, можливо рельєфним чи плоским, сюжетним чи орнаментним.

Номер слайду 6

Пластикові панно - це сучасний вид, що наноситься на полотно за допомогою останніх технологій друку. Вони більше нагадують фотошпалери. Вони популярнішим інших видів через свою довговічності та різноманітності.

Номер слайду 7

Техніка "Стімпанк" (Steampunk) - це стиль, що поєднує в собі елементи наукової фантастики та технічного ретрофутуризму, зазвичай з естетикою парової ери. При створенні мистецтва у стилі "Стімпанк" можна використовувати різні матеріали, такі як метал, шкіра, дерево та інші, щоб створити враження віківності та досконалості технологій. Панно в техніці «Стімпанк»Отже, панно в техніці "Стімпанк" - це декоративний елемент, який створюється у стилі "Стімпанк" та може бути виготовлений з різних матеріалів, з метою додати до інтер'єру елементів вінтажності, технічного ретрофутуризму та наукової фантастики. У контексті техніки "Стімпанк", панно (англ. "panel") - це декоративна плита або панель, зазвичай з металу або дерева, яка може бути відзначена різними символами, зображеннями, інсигніями або прикрасами у стилі "Стімпанк". Такі панно можуть бути використані для декорування стін, дверей, меблів або будь-яких інших предметів у стилі "Стімпанк".

Номер слайду 8

“”Дякую за увагу!

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. КУЛИК ВАЛЕНТИНА
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Пов’язані теми
Технології, Презентації
Додано
20 березня 2023
Переглядів
641
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку