Об'єкт проєктної технології "Блокнот". Оздоблення блюкноту

Про матеріал
Об'єкт проєктної технології "Блокнот"..Оздоблнння блокноту. Робимо блокнот для себе або в подарунок
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Монтаж виробу. Оздоблення виробу .

Номер слайду 2

Мета: Ознайомитсь зі способами та технологіями оздоблення поверхні виробу; виховувати бережливе ставлення до матеріалів.безпечно використовувати соціальні мережі, етично працювати з інформацією;шукати та застосовувати потрібну інформацію для реалізації проекту, організовувати навчальний процес;

Номер слайду 3

1. Як ВИ розумієТЕ слово «декорування»?2. Чи можна декорувати вироби інтер’єрного призначення?3. Які способи декорування виробів ВАМ відомі?4. У чому полягає контроль якості виробу?5. Чи потрібно доглядати за виробами інтер’єрного призначення?

Номер слайду 4

Чудовою можливістю змінити зовнішній вигляд виробу інтер’єрного призначення є його декорування та оздоблення. Саме ці прийоми надають виробу ексклюзивності, довершеності та витонченості.

Номер слайду 5

Декорування - це набір технік, художніх прийомів, за допомогою яких можна підсилити виразні властивості виробу, тобто прикрашання виробу з використанням образотворчих засобів.

Номер слайду 6

За способом розміщення елементів декорування може бути формоутворюючим, орнаментальним та сюжетним.

Номер слайду 7

Декорувати поверхні ОБКЛАДИНКИ БЛОКНОТУ можна також розписом або аплікацієЮю.

Номер слайду 8

Останнім часом стало дуже популярно декорувати предмети інтер’єру за допомогою декупажу. Цей вид декорування доступний абсолютно всім і, разом з тим, може перетворити звичайний вішак, горщик для вазона або кавовий столик у витвір мистецтва. Це, по суті, декорування за допомогою нанесення картинок, текстур та інших деталей

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Зробити блокнот з паперу це ще половина справи, інша частина роботи це оформити його фасад. Адже перше ми бачимо дивлячись на блокнот – це обкладинка, і по ній вирішуємо подобається нам ця річ чи ні, ми захочемо її відкрити чи ні.

Номер слайду 11

Прикрасити обкладинку для блокнота можна кількома способами:

Номер слайду 12

Скористатися готовими наборами зі скрап-паперу. Самостійно створити елементи для прикраси блокнота: можна використовувати практично всі тканина різного складу і фактури, мереживо, шкіра, стрази, бісер, вирізки з журналів і газет, фотографії, черепашки і морські камінці і багато іншого, що можна знайти в будь-якому будинку!

Номер слайду 13

Ось лише кілька прикладів як можна креативно прикрасити блокнот:на блокнот можна зшити м’яку обкладинку, якщо між двома шарами тканини покласти тонкий поролон;для декору можна використовувати фотографії або інші картинки пов’язані з захопленнями або певними подіями (наприклад, отримання диплому), а також вирізки з журналів;якщо в декорі використовувати фосфорні наклейки, блокнот буде світитися в темряві;також можна зробити пам’ятний напис невидимим чорнилом – такий сюрприз буде несподіваним;якщо в обкладинку вшити тонкий магніт вийде блокнот притягує удачу.

Номер слайду 14

Слід пам’ятати, що ніяка записна книжка, куплена в магазині, не зможе зрівнятися з блокнотом, зробленим власними руками і дарованим з любов’ю! Подарувати його можна на будь яке свято.

Номер слайду 15

Зразки блокнота своїми руками

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Практична робота . Оздоблення обложки блокнота .

Номер слайду 19

Виконання правил ТБ:- при роботі з колючими і ріжучими інструментами;при роботі з нагрівальними інструиентами

Номер слайду 20

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Базаренко Наталя
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
6 жовтня 2023
Переглядів
309
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку