Образотворче мистецтво . Об’ємна сніжинка.

Про матеріал
Розвиваємо вміння працювати з ножицями, спостережливість, уяву, фантазію; виховуємо акуратність, естетичні смаки. «Маленький художник», с.26-27.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

снігподарункисанкиковзани. Дід Мороззима. Новий ріксніжинкилижі

Номер слайду 3

Номер слайду 4

— Відгадайте загадку. Наша матінка завія. Нас із сита всюди сіє. А як сонце припече —Ми струмочком потечем.

Номер слайду 5

— Новорічні свята не за горами, а це означає, що незабаром усім нам стануть у пригоді прикраси. Безсумнівно, паперові сні­жинки є одним з найпоширеніших новорічних атрибутів. Ними оздоблено все навколо. І навіть, якщо немає справжнього снігу, сніжинки на вікнах будинків, шкіл, дитячих садочків і вітринах магазинів створюють по-справжньому зимовий настрій. Нарядні, красиві, наче мережива, вони привертають до себе увагу і вдень, і вночі. Технологія їх виготовлення відрізняється простотою, а ма­теріал можна використовувати будь-який. Саме тому новорічна прикраса сніжинка так популярна. Щоб ваш виріб вийшов оригі­нальним і красивим, потрібно лише увімкнути фантазію і проявити трішки терпіння.

Номер слайду 6

Витинанка – орнаментні і фігурні прикраси житла, ажурно витяті ножицями, штампельками, ножем з білого або кольорового паперу.

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Об’ємні сніжинки

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

ПРАВИЛА ПРАЦЮЮЧОЇ ЛЮДИНИ: Будьте обережними з інструментами. Розкладіть їх на робочому місці так, щоб вони не впали. Охайно розмістіть пляшечку з клеєм. Працюйте на підкладній дощечці й витирайте залишки клею серветкою. Пам'ятайте правило бережливості: клей слід намазувати пензликом, не розливаючи. Не грайтеся ножицями, не беріть їх до рук без потреби, передавайте кільцями вперед. Не торкайтеся обличчя й очей брудними руками.

Номер слайду 13

pptx
Додано
26 серпня
Переглядів
28
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку