Опис презентації до Дня громадян похилого віку "Вклонімося сивині"

Про матеріал
День людей похилого віку відзначили 1 жовтня в Левківській гімназії. Поки ми молоді, старість бачиться нам такою далекою і навіть неможливою. Нам здається, що ми завжди будемо молоді, але.. роки минають і в якусь мить людина починає розуміти, що вона поповнює ряди бабусь і дідусів. Учні гімназії організували святковий концерт та подарували гарний настрій поважному поколінню(СЛАЙД 2)
Перегляд файлу

День людей похилого віку «Вклонімося сивині»

День людей похилого віку відзначили 1 жовтня в Левківській гімназії.
Поки ми молоді, старість бачиться нам такою далекою і навіть неможливою. Нам здається, що ми завжди будемо молоді, але.. роки минають і в якусь мить людина починає розуміти, що вона поповнює ряди бабусь і дідусів. Учні гімназії організували святковий концерт та подарували гарний настрій поважному поколінню(СЛАЙД 2)

Цей день не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства, а й можливість надати посильну допомогу. Цього дня волонтерські загони відвідали своїх підшефних, привітали їх із цим днем, допомогли в господарських роботах, яких у ці осінні дні особливо багато.(СЛАЙД 3)

Та найціннішим для людей поважного віку є наша увага та спілкування. З особливим теплом та радістю з нами спілкувалися наші бабусі та дідусі, читали вірші, розповідали цікаві історії. (СЛАЙД 4-5)

Вони із задоволенням ділилися своїми спогадами, демонстрували світлини своєї юності.(СЛАЙД 6)

А Любов Оксак похизувалася своєю знахідкою в осінньому лісі(СЛАЙД 7)

Ми мало замислюємося над тим хто такі особи похилого віку, чим маємо завдячувати їм. Їхнє найбільше багатство – досвід, знання, вміння, мудрість. Але найголовніше те, що це покоління тих, хто зробили великий внесок у наше майбутнє мирне життя. Цього ми не маємо забувати.

 

docx
Додано
19 жовтня 2021
Переглядів
393
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку