Опитування
з теми: «Технологія обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства»
Виберіть або дайте вірну відповідь:
1. З чого починається запис солодких страв в меню? |
а. З холодних солодких страв б. З гарячих солодких страв в. З морозива г. З фруктів |
2. Чарка лафітна використовується для подачі: |
а. Червоних вин б. Шампанського в. Горілки г. Білих вин |
3 Для яких напоїв використовують бокали? |
а. Коньяк б. Віскі з льодом в. Лікер з льодом г. Горілку д. Коктейлі на основі шампанського |
4. Назвіть посуд, який використовують для подачі кави? |
|
5. Які напої відносять до діджестивів? |
|
6.Що таке декантація? |
|
7. Де сервірують аперитиви і звідки їх приносять гостям? |
|
8.Обслуговуючи гостя в ресторані вино офіціант має наливати у бокали з ? |
а. Правого боку лівою рукою б.Правого боку правою рукою в. Лівого боку лівою рукою |
9. Які продукти використовуються для приготування коктейлів – діджестивів? |
а. Лікеро-горілчані вироби б. Вершки в.Яйця г.Мед д. Фруктові соки є. Вина |