Опитування з теми: "Технологія обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства"

Про матеріал
Опитування здобувачів освіти длоя перевіруи рівня засвоєння освітнього матеріалу
Перегляд файлу

 

Опитування

з теми: «Технологія обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства»

Виберіть або дайте вірну відповідь:

1.  З чого починається запис солодких страв в меню?

а. З холодних солодких страв

б. З гарячих солодких страв

в. З морозива

г. З фруктів

2. Чарка лафітна використовується для подачі:

а. Червоних вин

б. Шампанського

в. Горілки

г. Білих вин

3 Для яких напоїв використовують бокали?

а. Коньяк

б. Віскі з льодом

в. Лікер з льодом

г. Горілку

д. Коктейлі на основі шампанського

4. Назвіть посуд, який використовують для подачі кави?

 

5. Які напої відносять до діджестивів?

 

6.Що таке декантація?

 

7. Де сервірують аперитиви і звідки їх приносять гостям?

 

8.Обслуговуючи гостя в ресторані вино офіціант має наливати у бокали з ?

а. Правого боку лівою рукою

б.Правого боку правою рукою

в. Лівого боку лівою рукою

9. Які продукти використовуються для приготування коктейлів – діджестивів?

а. Лікеро-горілчані вироби

б. Вершки

в.Яйця

г.Мед

д. Фруктові соки

є. Вина

 

docx
Додано
13 травня 2020
Переглядів
622
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку