Опитування
з теми: «Технологія обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства»
Виберіть або дайте вірну відповідь:
-
Коли подають гарячі закуски?
|
-
Відразу після холодних закусок.
-
Після супів.
-
Після других страв.
|
-
Який посуд використовують для подачі гарячих закусок?
|
-
Посуд в якому готували.
-
Закусочні тарілки.
-
Круглі та овальні блюда.
|
-
Яка температура подачі гарячих закусок?
|
-
65-70 ºС.
-
85-90 ºС.
-
10-14 ºС.
|
-
Які продукти використовують для приготування гарячих закусок?
|
-
Раки, краби.
-
Гриби, м’ясо.
-
Риба, яйця.
|
-
Назвіть найбільш поширені гарячі закуски.
|
|
-
Назвіть порядок подачі закусок?
|
|
-
Як подають гарячі закуски в кокотницях?
|
|
-
Як подають млинці?
|
|
-
В якому посуді подають супи?
|
-
Порційно в глибоких тарілках.
-
Бульйонних чашках.
-
Керамічних горщиках.
-
Фарфорових супницях з розрахунку на 6-10 порцій
|
-
Як подають пюреподібні супи?
|
-
Супових тарілках.
-
Бульйонних чашках.
-
Керамічних горщиках.
|
-
З яких гарячих закусок починається запис страв в меню?
|
а. З рибних
б. З м`ясних
в. З птиці
г. З яєчних
|