Опитування з теми: "Технологія обслуговування споживачів в закладах ресторанного господарства"

Про матеріал
Опитувапння здобувачів освіти для перевірки рівня засвоення освітнього матеріалу
Перегляд файлу

 

Опитування

з теми: «Технологія обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства»

Виберіть або дайте вірну відповідь:

  1. Коли подають гарячі закуски?
  1. Відразу після холодних закусок.
  2. Після супів.
  3. Після других страв.
  1. Який посуд використовують для подачі гарячих закусок?
  1. Посуд в якому готували.
  2. Закусочні тарілки.
  3. Круглі та овальні блюда.
  1. Яка температура подачі гарячих закусок?
  1. 65-70 ºС.
  2. 85-90 ºС.
  3. 10-14 ºС.
  1. Які продукти використовують для приготування гарячих закусок?
  1. Раки, краби.
  2. Гриби, м’ясо.
  3. Риба, яйця.
  1. Назвіть найбільш поширені гарячі закуски.

 

 

 

  1. Назвіть порядок подачі закусок?

 

 

 

  1. Як подають гарячі закуски в кокотницях?

 

 

 

  1.  Як подають млинці?

 

 

 

  1.  В якому посуді подають супи?
  1. Порційно в глибоких тарілках.
  2. Бульйонних чашках.
  3. Керамічних горщиках.
  4. Фарфорових супницях з розрахунку на 6-10 порцій
  1.  Як подають пюреподібні супи?
  1. Супових тарілках.
  2. Бульйонних чашках.
  3. Керамічних горщиках.
  1. З яких гарячих закусок починається запис страв в меню?

а. З рибних

б. З м`ясних

в. З птиці

г. З яєчних

 

docx
Додано
13 травня 2020
Переглядів
481
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку