Тести з теми: "Обслуговування прийомів та банкетів"

Про матеріал
Тести для закріплення теоретичних знань здобутих на уроках виробничого навчання
Перегляд файлу

 

Тести

з теми : « Обслуговування прийомів та банкетів»

1. Виберіть вірну відповідь:

На бенкеті – весіллі гарячі страви подають :

а) європейським методом;

б) російським методом;

в) французьким методом.

2. Вставте вірну відповідь:

Кількість персоналу для обслуговування весільного банкету визначають з розрахунку ______________ запрошених на одного офіціанта.

а) 9-12                           д) 6-9

б) 10-15                          е) 12-18

3. Продовжте речення:

Особливістю обслуговування весільного банкету є те, що холодні закуски можуть залишатися на столі до…………

4.Дайте визначення:

Траншерні прилади це -

5. Виберіть вірну відповідь:

На бенкеті – весіллі ширина банкетного столу, при двосторонній сервіровці, може бути:

а) 0,7-1,0м;

в) 1,0-1,2м,

б) 1,2-1,5м;

г) 1,2-1,7м.

 

 

 

6. Виберіть вірну відповідь:

Комбінований банкет проводять _______, їх тривалість ______.

а) в денний час;                                   г) 50-60 хв.

б) в вечірній час;                                 д) 1-2 години

в) і в денний і в вечірній час;              е) 2-3 години

 

7. Вставте вірну відповідь:

При обслуговуванні комбінованого банкету в першому залі обслуговування продовжується ________, тут офіціанти з підносами пропонують ______.

а) 20-25хв                           г) напої

б) 30-45хв                          д) холодні закуски

в) 30-60хв                            е) гарячі закуски  

8. Продовжте речення:

По закінченні  банкету  коктейлю фуршету офіціанти подають десерт, чай, каву.  Для цього ………

9. Вкажіть:

Меню дипломатичного обіду за столом згідно із загально прийнятою класичною послідовністю сервіровки страв.

10. Виберіть вірну відповідь:

Чи може офіціант доливати гостю каву з кавника в спорожнілу чашку? _______, Чай – в спорожнілу чашку?______.

а) так;                                   б) ні.

 

 

 

 

docx
Додано
13 травня 2020
Переглядів
969
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку