Оповідання для молодших класів|ДНЗ

Про матеріал

Яскрава казка, що розповідає про мрії, навчить дошкільнять мріяти, доведе, що вони здійснюються, немає чого бояттся темряви, і завжди буде людина, яка буде підтримувати і вірити у твої мрії. Яскраво, просто і мрійливо. Саме у цьому віці варто закладати важливі цінності, що у майбутньому стануть запорукую Людини.

Перегляд файлу

Яка відстань від Землі до найближчої зірки? Скільки світлових років до неї? Вірною буде лише одна відповідь – багато. А чи правда, що зірки можуть виконувати бажання живих істот, чи хоча би почуту ці мрії? Хто знає?

У красивій, далекій країні Лапландії на свому ліжку сиділа маленька принцеса, саме так називали її батьки, і має у даний момент одну єдину мрію, щоб усі діти отримали подарунок на Новий рік, але її тата Діда Мороза зачаклувала зла відьма, та Ельза на сто відсотків буда впевнена, що мама знає як допомогти і розчаклувати тата! Але хотілось якось брати участь у цьому! Вона вже доросла, і донька сильних, а головне добрих чаклунів! А разом з мамою вони зможуть зможуть швидше звільнити тата та принести людям радість. Мама Ельзі, не раз розповідала казки, її улюбленною була про зірочки на небі, мама навіть якось казала, що вони можуть виконувати мрії! Що ж рішення було прийняте, треба шукати магічне закляття, щоб зірки виконали її мрію. Для цього Ельза побігла у бібліотеку, але прочинивши двері зрозуміла, що її страшно, там було темно, і тіні здавалося нагадували злих монстрів, що ось ось і схоплять її. Щось раптом впало з верхньої полиці, Ельза злякалась і вибігла з бібліотеки не озираючись. На звук падаючої книжки вийшов Тоббі – ельф, що допомагає розносити подарунки на час новорічних свят, і просто гарний друг Діда Мороза. Озирнувшись він побачив Ельзу він запитав, що трапилось, дочекався відповіді і гучно, по доброму розсміявся, а потім сказав:

-Ельза існує давнє пророцтво про Зірки в якому сказано, що вони виконують усі бажання про які їх попросити, звісно якщо тільки ці мрії щирі!

Ельза подивилася, посміхнулася і невпевненно запитала чи правда це. У Тоббі одразу знайшлася відповідь.

-Звісно правда! Ти тільки спробуй і сама у цьому переконаєшся! Йди у ліжко, закривай очі і уявляй свою мрію, не помітиш як вона здійсниться!

Тим часом, настав ранок Ельза відкрила очі і побачила поруч батьків, вона захопливо розповіла як саме вона вчора у ночі допомогла батькам і побігла снідати. Ось так і закінчилась дитяча мрія, виконавшись. Але головне, що Ельза ніколи не дізнається як все було на справді і скільки сил треба було витратити щоб звільнити її батька, а ще вона більше не буде боятися бібліотек і буде вірити у магію зірок, що найголовніше. Дід Мороз обійняв Макфу і вони одночасно подумали про те що можливо їм допомогли зірки?

docx
Пов’язані теми
Дошкільна освіта, Інші матеріали
Інкл
Додано
14 січня 2019
Переглядів
557
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку