Організація навчально-розвиткового середовища в умовах НУШ

Про матеріал
Презентація містить бачення учителів Суходільської філії Комунального закладу " Ліцей №2 Долинської міської ради" щодо облаштування закладу в умовах НУШ.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Суходільська філія. Комунальний заклад «Ліцей №2 Долинської міської ради»Навчально-розвиткового середовищу в умовах “Нової української школи”Презентація, підготовлена завідувачкою філії Маленко Валентиною Володимирівною Грудень - 2022

Номер слайду 2

Шкільне середовище живить навчальний досвід учня. Усе – від естетики дизайну школи до емоційного фону – покликане створити такі умови, за яких учні зростатимуть як особистості.“ Радість успіху – це могутня емоційна сила, від якої залежить бажання дитини бути хорошою” В. Сухомлинський

Номер слайду 3

Формування освітнього середовища - цілісне явище яке є необхідною умовою підвищення якості освіти Зміна організації простору класної кімнати

Номер слайду 4

Ігри, практичні заняття та спілкування з однолітками забезпечують розвиток емоційного інтелекту, життєвих компетентностей, а це натомість посилює інтерес до навчання. Примусь простір працювати на себе!

Номер слайду 5

Кожен знає , що йому робити . І кожен робить скільки прагне цього сам.

Номер слайду 6

Багато речей, які є частиною освітнього простору, школярі формують разом з учителями. Навчальне середовище постійно змінюється й доповнюється протягом навчального року.

Номер слайду 7

Де є гра, там є радість пізнання . Народна мудрість Щоб розчинити нудьгу одноманітності – на допомогу приходить гра Гра – це життєва лабораторія дитинства.  С. Т. Шацький 

Номер слайду 8

Активна творча діяльність допомагає дітям краще пізнати світ, задовольнити потреби в ігровій та руховій активності.

Номер слайду 9

Удосконалюватися – значить мінятися, бути досконалим - означає змінюватися часто.

Номер слайду 10

Завжди па м ̓ятай про правило трьох «Н» - Нема Нічого Неможливого!

Номер слайду 11

Висока естетична культура є невід'ємною частиною навчально - виховного процесу та бажання вносити красу в працю , побут і свій внутрішній світ.

Номер слайду 12

«… Особлива дитина – перш за все дитина, а потім вже особлива» Л. С. Виготський

Номер слайду 13

Малюємо школу, знаходим ідеї. На сходинку вище ступаємо ми. Щоб квітли всі діти і разом раділи. Мир і злагода в НУШ – назавжди!Ми не можемо поміняти напрям вітру… , але завжди можемо підняти вітрила .

Номер слайду 14

Кожній дитині необхідно забезпечити умови, які б повністю відповідали її здібностям, можливостям і потребам, бо вона має невід'ємне право на відкриття для себе світу!Дякую за увагу!Бажаю успіхів!

pptx
Додано
8 листопада 2023
Переглядів
118
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку