Характеристика підприємства. Кейтеринг (Catering) – це один з багатьох, але виключно ефективних механізмів для рентабельного розвитку взаємовідносин між партнерами, колективами та клієнтами фірми.
Номер слайду 3
Характеристика виробничого приміщення. Кейтерингова компанія, що надає послуги виїзного обслуговування в своєму розпорядженні такої матеріально-технічною базою, яка дозволяє їй організувати і провести практично будь-який захід, будь-де, за бажанням замовника. У данний час стало популярним проводити корпоративні свята не в приміщенні, а на відкритому повітрі.r
Номер слайду 4
Транспортування обладнання та посуду - дуже важливий момент, який потребує насамперед вміння правильно укомплектувати машину. Характеристика торгових приміщень, обладнання
Номер слайду 5
Меню підприємства. Меню - перелік страв і напоїв, що подаються в кафе, ресторані або барі. У ресторані, меню являє собою презентацію пропонованих страв і напоїв.
Номер слайду 6
Столовий посуд, прибори, інвентар, білизна. Форма, колір повинні гармоніювати з стравами та тематикою заходу. Зараз вмоді використовувати органічні елементи декору столу, дерево, глина, каміння.
Номер слайду 7
Обслуговування відвідувачів. Кейтеринг дії підприємства ресторанного господарства, що доставляє готові страви, напої, посуд і все необхідне для організації прийому, бенкету і спеціальних заходів.
Номер слайду 8
Розділ ІІ. Технологія приготування страв, закусок, напоїв кейтерингового обслуговування. Матеріально-технічне забезпечення та санітарно-технічні вимоги
Номер слайду 9
Історія виникнення кейтерингового обслуговування. Кейтеринг (англ. Catering) - це виїзний ресторан, який сам приїжджає до клієнта в узгоджене місце і час. Поняття "кейтеринг" настільки ємне, що аналогічного слова в російській мові просто не існує. Адже організація банкетів, проведення фуршетів, новорічні заходи, весільні торжества, корпоративна новорічна вечірка - все це виїзний кейтерінг.
Номер слайду 10
Устаткування підприємстваІснують сумки - холодильники, які крім теплоізоляційного матеріалу, що сприяє тривалому збереженню низької температури в продуктовій ємності, здатні автономно охолоджувати або нагрівати свый внутрішный простір, по суті будучи портативним термоелектричним холодильником.
Номер слайду 11
Санітарно - гігієнічні вимоги до працівників та обладнання. Для успішного виконання роботи офіціант повинен бути товариським, бездоганно ввічливим. Робота офіціанта вимагає бути комунікабельним, тактовним, уважним, легко вступати в контакти і розуміти особливості поводження людей, мати чітку координацію рухів.
Номер слайду 12
Розділ III Охорона праці офіціанта. До роботи в якості офіціанта допускаються чоловіки і жінки які досягли віку 18 років и спеціально навчені по спеціальності.