Характеристика виробничого приміщення. Кейтерингова компанія, що надає послуги виїзного обслуговування в своєму розпорядженні такої матеріально-технічною базою, яка дозволяє їй організувати і провести практично будь-який захід, будь-де, за бажанням замовника. У данний час стало популярним проводити корпоративні свята не в приміщенні, а на відкритому повітрі.r
Історія виникнення кейтерингового обслуговування. Кейтеринг (англ. Catering) - це виїзний ресторан, який сам приїжджає до клієнта в узгоджене місце і час. Поняття "кейтеринг" настільки ємне, що аналогічного слова в російській мові просто не існує. Адже організація банкетів, проведення фуршетів, новорічні заходи, весільні торжества, корпоративна новорічна вечірка - все це виїзний кейтерінг.
Устаткування підприємстваІснують сумки - холодильники, які крім теплоізоляційного матеріалу, що сприяє тривалому збереженню низької температури в продуктовій ємності, здатні автономно охолоджувати або нагрівати свый внутрішный простір, по суті будучи портативним термоелектричним холодильником.
Санітарно - гігієнічні вимоги до працівників та обладнання. Для успішного виконання роботи офіціант повинен бути товариським, бездоганно ввічливим. Робота офіціанта вимагає бути комунікабельним, тактовним, уважним, легко вступати в контакти і розуміти особливості поводження людей, мати чітку координацію рухів.