Останній урок “Ми діти незламної країни!”

Про матеріал
Останній урок “Ми діти незламної країни!” Це сценарій останнього т уроку класного керівника з шестикласниками. Це спогади і підсумок прожитого останнього року навчання. Діти виконують вправи, пишуть лист у майбутнє, побажання на літо і отримують дипломи з побажаннями.
Перегляд файлу

Останній урок “Ми діти незламної країни!”

Учитель: Дорогі діти. Сьогодні ми  зібралися, щоб побути шестикласними майже востанє. Тож ми йдемо до сьомого класу.

Ви готові?  Починаємо.

Навчальний рік пролетів дуже швидко. Усе почалося першого вересня .Не за горами очікувані канікули. Які спогади цей рік нам залишив?(Учні створюють колаж думок)

Для кожного з нас цей рік склався по-своєму. Ми раділи успіхам, але й були й сльози розчарувань через невдачі, ми намагалися бути дружніми й ображалися одночасно, брали участь у різних конкурсах, змаганнях. Усе це ми пережили, бо були разом. Ось такі ми. І наш клас не може бути поганим. Ви зі мною згодні? Ми різні, але й водночас єдині.

За цей рік ви подорослішали, порозумнішали, чогось досягли. Тож дозвольте вручити вам грамоти, як найкращим дітям класу.

Позаду сотні уроків.  Які ж результати ви маєте?  (Вручаються табелі)

        Минуло вже більше року з дня повномасштабного вторгнення російських військ на територію України. За цей час ми об’єдналися, як ніколи, та довели, що «душу й тіло ми положим за нашу свободу» — не лише красиві слова. Вже____ днів українці демонструють усьому світові, що таке справжня хоробрість, сила духу та незламність.

         Ми впевнено тримаємо оборону на всіх фронтах: військовому, дипломатичному, інформаційному, творчому, економічному та кіберфронті .Завдяки хоробрості, мудрості наших захисників, завдяки сміливості всіх українців, всіх українок наша держава – це справжній символ боротьби за свободу. Всі у світі – і навіть ті, хто нас не підтримує відкрито, – погоджуються, що саме в Україні зараз вирішується доля Європи, доля глобальної безпеки, доля демократичної системи. А передусім те, яким бути та чи бути взагалі життю в центрі та на сході нашого континенту.

Вправа “Якими словами ти можеш описати свою Україну” (робота в групах)

 

 

 

 

 

 

Робота в парах   Відгадай тінь. Яким спортом діти займаються на картинці.

 

 

 

 

 

 

 

 

 А чи знаєте Ви, як правильно поводити себе під час літніх канікул? (Бесіда з дітьми).Діти на долонях з паперу пишуть бажання на літо.

 

Підведення результатів гри “Полювання на однокласників”

 

 

 

 

 

 

 

Давайте з Вами напишемо Лист в Майбутнє.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Вручаю дітям  «прикольні» дипломи за перемогу у номінаціях.

Ось і завершується останній урок.  Надіюся, що в сьомому класі ви не втратите бажання вчитися, збережете почуття дружби, А я бажаю вам веселих канікул.

«Торт побажань»  (Побажання дітям на канікули у вигляді тортика)

Побажання:

Вітаю з канікулами! Бажаю гарно провести цей час, зануритися в світ розваг і веселощів з головою, освіжити свої думки , зустрітися з друзями і встигнути зробити те, що важливо для тебе.

------------------------------------------------------------------------------------

Вітаю тебе з довгоочікуваною подією — з початком канікул! Проведи їх захоплююче, весело . Прочитай нові книги,  побувай в поїздці або поході, наберися сил і нових вражень, щоб вистачило до наступних канікул!

------------------------------------------------------------------------------

Вітаю з настанням довгоочікуваних канікул і бажаю чудового проведення часу, цікавого і веселого відпочинку, безліч пригод і подорожей, забавних історій і яскравих емоцій.

------------------------------------------------------------------------------Вітаю з канікулами. Бажаю вдосталь насолодитися прекрасними днями та найяскравішими його миттєвостями, бажаю цікаво і весело провести кожну хвилину. Відіспися, нагуляйся, переглянь улюблені кінофільм, розвійся з друзями, занурся в світ цікавої книги, зацікав себе чимось новим, порадуй себе чимось смачним і солодким. Загалом, бажаю тобі море задоволення і радості.

------------------------------------------------------------------------------Веселий відпочинок, бадьорість і свобода, ура! Вітаю з канікулами. Бажаю, щоб вони пройшли весело і цікаво з незабутніми пригодами і радісними подіями, бажаю оновити свій запас енергії і чудового настрою, зарядитися позитивом і терпінням.

------------------------------------------------------------------------------Вітаю всіх учнів з канікулами! Бажаю отримати непередавані відчуття і враження від відпочинку. Насолодитися безпечністю. Отримати неймовірний заряд енергії та відновити баланс сил. Набратися позитивних емоцій і зарядитися хорошим настроєм. Відпочивайте та розважайтеся, скоро побачимося!

------------------------------------------------------------------------------Вітаю з канікулами і побажати хочу чудесного і веселого відпочинку, масу цікавих ідей і чудових задумів, захоплюючих справ і занять, захоплюючих історій і незабутніх пригод, чарівного настрою і насичених днів.

------------------------------------------------------------------------------Нарешті сталося, вітаю з канікулами. Нехай відпочинок буде веселим і вдалим, нехай він подарує багато пригод, цікавих захоплень, розважальних забав та чудовий настрій.

------------------------------------------------------------------------------Ура, здійснилося, дочекалися! Вітаю з літніми канікулами. Бажаю відключити всі налаштування навчання і шкільного режиму, відправитися назустріч новим пригодам і веселих забав, летіти до своїх мрій та бажань наввипередки з вітром і за руку з удачею.

------------------------------------------------------------------------------ Такі бажані літні канікули нарешті настали. Бажаю провести їх весело, пізнавально. У волю відпочити, але і в той же час провести їх з користю. Нехай кожен день буде сонячним і теплим, радісним і незабутнім!

-----------------------------------------------------------------------------

Вітаю з настанням літніх канікул! Попереду три місяці волі: ні уроків, ні шкільної форми, ні домашніх завдань, а тільки нові друзі, ігри і подорожі. Бажаю яскравих, сонячних, незабутніх моментів! Рости, посміхайся літа, будь здоровий і щасливий ------------------------------------------------------------------------------Ось і промайнув ще один навчальний рік. Вітаю з настанням літніх канікул. Бажаю гарно відпочити, розслабитися, ввібрати багато сонця і гарного літнього настрою. Набирайся сил, отримуй позитивні емоції, зміцнюй здоров’я, розважайся та отримуй масу чудових вражень. Побачимося в наступному навчальному році!

------------------------------------------------------------------------------Вітаю з настанням довгоочікуваних канікул і бажаю чудового проведення часу, цікавого і веселого відпочинку, безліч пригод і подорожей, забавних історій і яскравих емоцій.

--------------------------------------------------------------------------------Вітаю з настанням літніх канікул!  Бажаю після втомлених шкільних буднів і старанних своїх старань зануритися в світ безтурботного літа, бажаю пристроїв свободи і мрій, бажаю тільки сонячних і яскравих днів, бажаю тільки веселощів і радості на канікулах.

docx
Додано
8 жовтня 2023
Переглядів
222
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку