Пам'ятка для батьків, щодо організації дистанційного навчання

Про матеріал
Пам'ятка для батьків, щодо організації дистанційного навчання. Основні правила для батьків під час дистанційного навчання.
Перегляд файлу

ПАМ’ЯТКА ДЛЯ БАТЬКІВ ЩОДО ОРГАНІЗАЦІЇ

ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ ДИТИНИ

У АНДРIЇВСЬКОМУ ЛIЦЕЇ №1 (2022-2023 Н.Р.)

imageШановні батьки, якісного та успішного перебігу навчання буде досягнуто лише тоді, коли три сторони освітнього процесу – вчитель, учні, батьки – будуть ефективно взаємодіяти та співпрацювати між собою.

  Батьки сприяють виконанню дитиною освітньої прграми. У разі, якщо під час дистанційного навчання батьки не виконують свої обов'язки щодо забезпечення здобуття дитиною освіти, зокрема не забезпечують участь дитини в освітньому процесі протягом 10 робочих днів підряд з невідомих причин, заклад освіти інформує про це відповідну службу у справах дітей.

  Відповідно до «Положення про дистанційну форму здобуття освіти» перевірка робіт учнів відбувається в термін, вказаний учителем. Учні повинні виконувати обов´язкові завдання, які оцінюються з кожної теми навчальних преметів.

  Якщо треба виконати завдання і надіслати відповідь вчителю, проконтролюйте дитину.

  Якщо учень не має технічних можливостей для дистанційного навчання, то батьки мають повідомити про це класного керівника.

pdf
Додано
1 грудня 2023
Переглядів
469
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку