Парад квітів біля школи

Про матеріал
ФОТОРЕПОРТАЖ «Рідна школо, ти найкраща» до Всеукраiнського конкурсу «Парад квітів бiля школи» Квіти  супроводжують  нас  все  життя. Квіти всюди — на клумбах, у кімнатах, у вазонах.Вони — на вишиванках,  рушниках, скатертинах. Ними розмальовували печі, стіни осель.Засушені, їх клали за ікони, як оберіг, з них готують різні ліки. Їх використовують у косметиці. Про квіти складають вірші, пісні, квіти оспівують у картинах. Учні та вчителі Запорізької ЗОШ «ОСНОВА» долучились до доВсеукраiнського конкурсу «Парад квітів бiля школи»
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ФОТОРЕПОРТАЖ«Рідна школо, ти найкраща»ЗЗОШ «ОСНОВА» до. Всеукраiнського конкурсу «Парад квітів бiля школи»Колективна робота учнів закладу освіти. Керівники: Смирнова Галина Валеріївна,Сапрунова Тетяна Олександрівна

Номер слайду 2

Квіти  супроводжують  нас  все  життя. Квіти всюди — на клумбах, у кімнатах, у вазонах. Вони — на вишиванках,  рушниках, скатертинах. Ними розмальовували печі, стіни осель. Засушені, їх клали за ікони, як оберіг,з них готують різні ліки.Їх використовують у косметиці. Про квіти складають вірші, пісні, квіти оспівують у картинах. Учні та вчителі Запорізької ЗОШ «ОСНОВА» долучились до до. Всеукраiнського конкурсу «Парад KBi. Ti. B бiля школи»

Номер слайду 3

планування територii навчального закладу; проведення iнвентаризацii iснуючих зелених насаджень з урахуванням складу, розмiрiв, стану i характеру iх розмiщення.1 етап:

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Ознайомлення з сучасними технологiями в галузi ландшафтного дизайну, вивчення нових видiв i copтів рослин та створеного проекту озеленення навчального закладу. 2 етап: Рабатка-квітковий бордюр, який огороджує садову доріжку, газон.

Номер слайду 6

Будівля — це центральний елемент проектованого простору, навколо якого створюють ландшафтну композицію. Альтанки, тераси, перголи Існує багато елементів, що дозволяють прикрасити ландшафт дачі чи прибудинкову територію, зробити її максимально функціональною і виразною. Сухий струмок

Номер слайду 7

збагачення видового складу рослин на територii закладу i пiдготовка територii до засладки проєкту. 3 етап:

Номер слайду 8

Номер слайду 9

практичне втiлення створеного проєкту озеленення навчального закладу.4 етап:

Номер слайду 10

саджанець дерева (гинкго двулопастний ВИСАДЖУЄМО САДЖАНЦІ НА ШКІЛЬНОМУ ПОДВІР’Ї

Номер слайду 11

Осіння краса. Ділимось квітами з власного саду

Номер слайду 12

КРАСА ОСЕНІКРАСА ОСЕНІКРАСА ОСЕНІ

Номер слайду 13

саджанець дерева (гинкго двулопастний Звернення квітів: Ми завжди були б щасливі, і пахучі, і красиві,Якби в полі, в лісі, в  лузі бачили б нас тільки друзі. Ті, які б нас не топтали, без потреби не зривали,А на клумбах, вдома, в школі висівали б нас доволі,Доглядали, поливали. Ми б красу їм дарували! 

Номер слайду 14

ДЯКУЄМО ЗА УВАГУ!

pptx
Пов’язані теми
Біологія, Позакласні заходи
Додано
29 грудня 2023
Переглядів
105
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку