Паралельність прямих і площин у просторі

Про матеріал
Додатковий матеріал, який може бути використаний як самостійна робота для поглиблення або закріплення знань з даної теми
Перегляд файлу

Самостійна робота

«Паралельність прямих і площин у просторі»

 

Варіант №1

  1.          З точки М до площини β проведено похилу. Проекція похилої на цю площину дорівнює 5 см, а відстань від точки М до площини дорівнює 12 см. Знайдіть довжину похилої.
  2.          Через вершину прямого кута С прямокутного трикутника АВС до його площини проведено перпендикуляр СD. Знайдіть довжину сторони АВ трикутника АВС, якщо АD=20 см, СD=16 см, <САВ=60°.
  3.          З точки К до площини β проведено дві похилі КР і КD. Знайдіть відстань від точки К до площини β, якщо КD-КР=2 см, а довжини проекцій похилих дорівнюють 9 см і 5 см.

 

 

 

Варіант №2

  1.          З точки М до площини β проведено похилу. Проекція похилої на цю площину дорівнює 6 см, а відстань від точки М до площини дорівнює 14 см. Знайдіть довжину похилої.
  2.          Через вершину прямого кута С прямокутного трикутника АВС до його площини проведено перпендикуляр СD. Знайдіть довжину сторони АВ трикутника АВС, якщо АD=22 см, СD=18 см, <САВ=60°.
  3.          З точки К до площини β проведено дві похилі КР і КD. Знайдіть відстань від точки К до площини β, якщо КD-КР=3 см, а довжини проекцій похилих дорівнюють 10 см і 9 см.

 

docx
Додано
22 червня 2022
Переглядів
319
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку