Печворк. 7 клас. Тема: Мюзикл

Про матеріал

Печворк - це набір невеличких інформаційних блоків, які розміщуються поруч з малюнками-асоціаціями. Об'єднавши блоки, отримуємо цілісну картину про жанр, його розвиток, найвідоміші твори, написані у цьому жінрі.

Зміст архіву
Перегляд файлу
Перегляд файлу тимчасово недоступний.
Перегляд файлу

Печворк (від англ. patchwork - ковдра, покривало, виріб із різнокольорових клаптів) – вид декоративно-ужиткового мистецтва, клаптеве шиття.

Вироби створюються за принципом мозаїки, коли при зшиванні різнокольорових клаптиків тканини утворюється єдине полотно з різноманітними візерунками, картинами і навіть фактурою.

Что такое пэчворк и как его освоить - Лайфхакер

Тканинний печворк перетворюємо на інформаційний і… вуаля! Кожен клаптик – це невеличкий інформаційний блок, який розміщується поруч з малюнком-асоціацією. Об'єднавши блоки, отримуємо цілісну картину про життя і творчість композитора, зв'язану з ним інформацію.

Печворк  можна застосувати на різних етапах уроку, як у цілому варіанті, так і запропонувати дітям поєднати інформацію з малюнком-асоціацією та розташувати у хронологічному порядку; можна запропонувати як домашнє завдання (діти самі створюють печворк за темою уроку).

 

Японский пэчворк: мастер-класс, стильные штучки, рукоделие, своими ...

zip
Додано
30 квітня 2020
Переглядів
612
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку