Педагогічна характеристика

Про матеріал
Психолого-педагогічна характеристика Учениці 1 класу Михайлівської ЗОШ І-ІІ ступенів Карпенко Наталія Ігорівна, ______________р. н. Що проживає за адресою _________________
Перегляд файлу

                                                                Психолого-педагогічна характеристика

Учениці  1 класу Михайлівської  ЗОШ І-ІІ ступенів

Карпенко Наталія Ігорівна, ______________р. н.

Що проживає за адресою _________________

 

  Карпенко Наталія перед вступом до школи дошкільний навчальний заклад відвідувала. Стан здоров'я учня відповідає основній групі. За даними медичної картки органи чуттів у нормі.

  Сім'я школяра складається із 4-х осіб. Мати Карпенко Марія Валеріївна, освіта середня ,домогосподарка . Батько Карпенко Сергій Миколайович, освіта середня , працює.Брат Карпенко Ілля Олександрович, відвідує дитячий садок.  Сім'я мешкає у приватному будинку.

  Зовнішній вигляд дитини охайний. Без поважної причини заняття у школі не пропускає. Із ровесниками грається у малорухливі ігри. Рухливі навички, пов'язані із самообслуговуванням, добре розвинуті. Постійно користується правою рукою. До дорослих відноситься з повагою, сприймає зауваження спокійно.

  У Карпенко Наталії  достатньо сформовані уміння та навички, необхідні для засвоєння навчальної програми. Навчально-пізнавальна мотивація гарно  розвинута. Тому навчальна діяльність на високому рівні.Їй майже не  потрібна допомога вчителя.

  Особливо помітний високий рівень уваги на уроці. Учениці легко  переходити від письмової форми роботи до усної, від розв'язування прикладів до розв'язування задач.

  Дуже високий рівень запам'ятовування слів, цифр та букв. Об'єм оперативної та довготривалої пам'яті  відповідає віковим нормам. Це задає гарний темп діяльності на уроках.

  Віковій нормі  відповідає  рівень розвитку мовлення учениці. Учениця легко  може проаналізувати звукову будову слова,  розрізняє склади у слові, робить пропуски, переставлення, додавання букв. Тихий але впевнений  голос.

  Наталія  читає гарно , а списує з друкованого тексту письмовими  літерами. Диктанти пише гарно.

  На уроках математики самостійні роботи виконує самостійно.Добре знає таблицю додавання однозначних чисел в межах десяти.

  Що стосується занять з малювання, трудового навчання, то Наталії  вони дуже подобаються і вона охоче виконує завдання  вчителя.

  Характеристика складена класоводом 1-го класу Лукаш І.О.

            

 

 

 

 

Класовод   Карпенко Н.І.

 

Директор школи           Макарчук С.Ф.

doc
Додано
8 жовтня 2021
Переглядів
418
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку