Перевірочні тести для самоконтролю та визначення рівня знань учнів на уроках виробничого навчання з теми: "Приготування тортів" для учнів професії "Кондитер".

Про матеріал
Перевірочні тестові завдання для самоконтролю та визначення рівня знань учнів на уроках виробничого навчання з теми: "Приготування тортів" для учнів професії "Кондитер".
Перегляд файлу

      Тестові завдання для самоконтролю та визначення рівня знань учнів. Тема : « Технологія приготування тортів»

 

  1. Торти – це кондитерські вироби, які мають велику калорійність: 1 кг вміщує від:
  1. 1500 до 2000 ккал
  2. 2200 до 3000 ккал
  3. 3500 до 6000 ккал
  1. У харчуванні людини торти вважаються як:
  1. повсякденна їжа
  2. смаколик
  3. їжа, яку необхідно вживати тричі на день
  1. При оздоблюванні тортів крем наносять за допомогою:
  1. корнетика, ножа
  2. кондитерського мішка з насадками
  3. корнетика, поварської голки
  1. При випіканні заготовок для тортів форму заповнюють бісквітним тістом на:
  1. 1/2 частини
  2. 1/3 частину
  3. 2/3 частини
  1. Перед використанням  бісквітний напівфабрикат витримують:
  1. 1 – 2 години
  2. 36 – 40 годин
  3. 6  -  8 годин
  1. Після випікання бісквітні капсулі витримують для:
  1. закріплення структури
  2. збільшення в об'ємі
  3. зменшення в об'ємі
  1. Для приготування торту «Казка» випікають бісквіт:
  1. великим пластом
  2. у вигляді «бушеток»
  3. у напівциліндричній капсулі
  1. Поверхню і бокові сторони торту  «Подарунковий» обсипують:
  1. шоколадною крупкою та горіхами
  2. подрібненими горіхами та цукровою пудрою
  3. бісквітною посипкою та цукровою пудрою
  1. Поверхня і бокові сторони торту «Горіховий»:
  1. оздоблюють фруктовою начинкою
  2. глазурують білою помадою
  3. оздоблюють масляно – горіховим кремом
  1.  У торті «Берізка» шоколадний бісквіт  кладуть:
  1. зверху
  2. зверху та знизу
  3. в середині
  1.  Пісочні коржі для торту «Пісочно–кремовий» склеюють кремом:
  1. «Шарлот»
  2. «Глясе»
  3. «Зефір»
  1.  Для торту «Листопад» готують напівфабрикат:
  1. пісочно – шоколадний
  2. пісочно – шоколадний з родзинками
  3. пісочно – шоколадний з горіхами

 

     Тема: «Технологія приготування тортів»

 

№ тесту

Правильна

відповідь

№ тесту

Правильна

відповідь

      1

       в

       7

      в

      2

       б

       8 

      б

      3

       б

       9

      в

      4

       в

       10

      в

      5

       в

       11

      а

      6

       а

       12

      в

 

 

 

docx
Додано
27 квітня 2020
Переглядів
1219
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку