Перевірочні тести для самоконтролю та визначення рівня знань з теми: "Приготування білково-повітряного та мигдально-горіхового тіста та виробів з нього" для уроків виробничого навчання учнів професії "Кондитер".
Тема: « Технологія приготування білково – повітряного, мигдально- горіхового тіста та виробів з нього»
9. Білковий напівфабрикат з потемнілою, розтрісканою поверхнею, назвіть причину:
10. Білковий напівфабрикат у середині порожнистий з липкою м'якушкою, назвіть причину:
12 Для приготування мигдального тіста використовують:
14. Вологість напівфабрикату для мигдальних тістечок становить:
15. Назвіть тістечка, до рецептури яких входить амоній вуглекислий:
20. Поверхня мигдального напівфабрикату зі значними тріщинами, темного кольору, м'якушка погано пропечена, назвіть причину:
Тема: «Технологія приготування білково - повітряного, мигдально - горіхового тіста та виробів з нього»
№ тесту |
Правильна відповідь |
№ тесту |
Правильна відповідь |
1 |
а |
12 |
а |
2 |
б |
13 |
а |
3 |
б |
14 |
в |
4 |
в |
15 |
в |
5 |
б |
16 |
б |
6 |
а |
17 |
а |
7 |
б |
18 |
в |
8 |
а |
19 |
а |
9 |
в |
20 |
б |
10 |
б |
21 |
в |
11 |
а |
22 |
в |