Підприємства Миколаївщини (Презентація)

Про матеріал
ВАТ "Коблево" - одне з провідних виноробних підприємств Причорномор'я. Винзавод "Коблево" заснований у 1982 р. посеред мальовничого заповідника Тилигуло біля берегів Чорного моря.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ВАТ "Коблево" - одне з провідних виноробних підприємств Причорномор'я. Промисловість Миколаївщини Виконала вчитель географіїНововасилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Врадіївської районної ради Мальована О.

Номер слайду 2

Винзавод "Коблево" заснований у 1982 р. посеред мальовничого заповідника Тилигуло біля берегів Чорного моря

Номер слайду 3

Зараз він володіє всіма ланками технологічного ланцюга виробництва натурального вина виноградниками, заводом первинного виноробства (виробництво виноматеріалів) і заводом вторинного виноробства (виробництво вина). У асортименті - більше 30 найменувань.

Номер слайду 4

ТМ Коблево - володар ряду нагород і премій. У її колекції - 2 золоті, 18 срібних та 10 бронзових медалей, отриманих на різних конкурсах і фестивалях

Номер слайду 5

Регулярно проводяться екскурсії, в ході яких відвідувачі можуть побачити повний процес приготування вина: від збору винограду до розливу в пляшки.

Номер слайду 6

У 1998 році була проведена реконструкція заводу з установкою нової італійської технологічної лінії "Бертолазо" для розливу виноградних вин.

Номер слайду 7

На узбережжі Чорного моря і затоки, Тилігульського, екологічна чистота якого залучає на відпочинок багатьох городян, під променями ласкавого і жаркого південного сонця тягнуться виноградники заводу чудових вин «Коблево».

Номер слайду 8

Якість та індивідуальний смак коблевских вин багато в чому обумовлений природними даними: багата земля, помірний континентальний клімат з м'якою зимою і спекотним літом, географічна широта, збігається зі знаменитим регіоном Франції - Божоле.

Номер слайду 9

Виноградники в районі села Коблево вперше були посаджені в 60 тые роки 20 століття на площі 1100 гектарів, а вже у 1982 році був запущений виноробний завод, який ось вже більше 30 років випускає і вдосконалює кращі сорти південних вин і коньяків.

Номер слайду 10

Сьогодні виноградні поля займають тисячі гектарів, а різноманітність сортів включає вишукані і популярні сорти: Шардоне, Аліготе, Рислінг, Ркацителі, Бастардо, Каберне Совіньон, Мерло та інші. На українському ринку виробництва вина «Коблево» за середнього цінового сегменту є провідними.

Номер слайду 11

Виноробне підприємство "Коблево" вже більше 30 років активно розвиває виноградарство - одну з найбільш трудомістких і соціально важливих галузей сільського господарства, щорічно забезпечуючи населення Миколаївщини більше 700 робочими місцями. ПАТ "Коблево" є бюджетоутворюючим підприємством регіону та вносить власний вагомий внесок у розвиток вітчизняної виноробної галузі.

Номер слайду 12

Джерела:https://uk.keeptravel.com/vinzavod-koblevohttps://www.turkaramamotoru.com/uk/Коблево-(завод)-380239.htmlhttps://ua.igotoworld.com/ru/poi_object/71902_vinzavod-koblevo.htmhttps://www.google.com.ua/search?hs=RS2&q=ВАТ+"Коблево"+-+одне+з+провідних+виноробних+підприємств+Причорномор%27я.+Винзавод+"Коблево"+заснований+у+1982+р.&tbm=isch&source=univ&client=opera&sa=X&ved=2ah. UKEwi. F7s. G_1bvg. Ah. Xx_Co. KHaa8 Bn. QQs. AR6 BAg. FEAEhttps://yandex.ua/images/search?text=%D0%BA%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%BE%20%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B7%D0%B0%D0%B2%D0%BE%D0%B4%20%D0%BA%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%BA%D0%B8&lr=145http://koblevo.business-guide.com.ua

pptx
Додано
14 лютого 2019
Переглядів
1147
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку