№ |
Назва |
Подають |
|||||||||||||||
1 |
Борщ |
або вода |
соломка
|
+ |
+ |
– |
+ |
соломка
|
соломка
|
соломка
|
соломка
|
+ |
— |
— |
+ |
— |
Перед подаванням у тарілку кладуть м'ясо, наливають борщ, додають сметану |
|
|
+ картопл |
я (часточками |
), капуста бі |
логолова |
|
|
|
|
Перед подаванням у тарілку кладуть зварені і нарізані скибочками сосиски, наливають борщ, додають сметану і зелень |
|||||||
2 |
Борщ Львівський |
Кістковий або м’ясний |
соломка
|
+ |
+ |
– |
+ |
+
|
соломка
|
соломка
|
соломка
|
+ |
+ |
+ |
+ |
— |
|
|
+яблука (свіжі або |
кислі част |
очками), свіжі |
томати (час |
точками), |
квасоля, |
картопля |
(часточк |
ами), кабачки |
Перед подаванням у тарілку кладуть шматочки м’яса, наливають борщ. Додають сметану і посипають подрібненою зеленню петрушки |
|||||||
3 |
Борщ Чернігівський |
або вода |
соломка
|
– |
– |
– |
+ |
соломка
|
соломка
|
соломка
|
соломка
|
+ |
– |
+ |
+ |
— |
|
|
|
+ картопл |
я (кубиками), |
квасоля з відв |
аром, яб |
лука (част |
очками), к |
вас-сирів |
ець |
Перед подаванням у тарілку кладуть м'ясо баранини, наливають борщ. додають сметану і посипають зеленню |
|||||||
|
Борщ Селянський |
з баранини |
скибочки
|
– |
+ |
– |
+ |
шашками |
скибочки
|
скибочки
|
соломка
|
+ |
– |
– |
+ |
сало-шпик |
|
|
|
+картопл |
я (кубиками |
|
|
|
|
|
|
Перед подаванням у тарілку кладуть нарізані (по 1-2 шматочки на порцію) свинокопченості, наливають борщ |
|||||||
5 |
Борщ Флотський |
з додаванням свино-копчень |
скибочки |
+ |
+ |
– |
+ |
шашками
|
скибочки
|
скибочки
|
кубики |
+ |
– |
– |
+ |
— |
|
|
|
+ картопл |
я (часточками |
) |
|
|
|
|
|
Перед відпуском у тарілку кладуть шматочки м’яса, наливають борщ, |
|||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
6 |
Борщ Кіровоградський |
або вода
|
соломка
|
– |
– |
+ |
– |
соломка
|
соломка
|
— |
соломка
|
+ |
– |
– |
+ |
сало-шпик, часник |
посипають зеленню. Окремо подають грінки запечені з тертим сиром і часником |