«Подорож до країни Добра та Дружби» презентація

Про матеріал
Мета. Продовжувати знайомити школярів з історією православної віри. Розширити уявлення дітей про таке поняття моралі як доброта. Формувати уміння диференціювати ознаки доброго і злого. Сприяти усвідомленню того, що добро слід починати із себе. Викликати в дітей бажання іти дорогою добра. Розвивати критичне мислення, творчу уяву, зв’язне мовлення, збагачувати словниковий запас. Виховувати кращі людські якості: милосердя, порядність, терпимість, бажання бути добрим.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Д о р о г о ю Д о б р а !

Номер слайду 2

Мета: Розширити уявлення дітей про добро. Сприяти усвідомленню кожним учнем того, що добро слід починати із себе. Викликати в школярів бажання іти дорогою добра. Розвивати критичне мислення, творчу уяву, зв'язне мовлення, збагачувати словниковий запас. Виховувати кращі людські якості: милосердя, порядність, терпимість, бажання бути добрим.

Номер слайду 3

Людина починається з добра, Із ласки і великої любові,Із батьківської хати і двора,З поваги, що звучить у кожнім слові,Людина починається з добра,З уміння співчувати, захистити. Це розуміти всім давно пора,Бо ми прийшли у світ добро творити. Людина починається з добра, Із світла, що серця переповняє. Ця істина, як світ, така стара,А й досі на добро нас надихає. Людина починається з ДОБРА !

Номер слайду 4

21 листопада – собор Святого Архистратига Михаїла

Номер слайду 5

Номер слайду 6

К А Р Т А М А Н Д Р І В К И“ Українського Фольклору ”“ Казкова Долина ” «Парк Відпочинку»“ Святкова ” «Дерево добрих справ»“ Поетична зупинка “

Номер слайду 7

Д о р о г о ю Д о б р а

Номер слайду 8

« Українського фольклору» Народ скаже, як зав'яже. Складіть прислів'я і поясніть їх

Номер слайду 9

Від добра добра не шукають. Добрі вісті не лежать на місціЗа добро добром платять. Добре діло твори сміливо. Добрим жити на світі веселіше. Не встояти злу проти добра

Номер слайду 10

Зупинка “Казкова”“ К а з к о в а ”

Номер слайду 11

Пам'ятка Дорогою Добра

Номер слайду 12

« Поетична »Сказав мудрець: “ Живи, добро звершай, та нагород за це не вимагай. Лише в добро і вищу правду віра, Людину відрізня від мавпи й звіра ”

Номер слайду 13

« Парк відпочинку »

Номер слайду 14

“ Дерево добра ”Добрі слова – це коріння. Добрі думки - це квіти. Добрі справи – плоди. Добрі серця – сади.

Номер слайду 15

“ Святкова ”

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Завітай до мене, Миколай !

Номер слайду 18

ДОБРОТА

Номер слайду 19

“ Дякуємо за увагу ”

pptx
Додано
20 жовтня 2022
Переглядів
160
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку