Польоти у Космос. Урок для 4 класу.

Про матеріал
Польоти у космос. Для замовлення презентацій на кожну тему можна купити 35 презентації по ціні 20!!! Всього за 40 грн на кожну тему кожного підручника. Для замовлення: trumpetmih@gmail.com. Уроки на любу тему по будь якому предмету!!!
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Польоти у Космос. Презентацію підготував Михайло Цирульніков

Номер слайду 2

Перший політ у космос людиною12 квітня 1961 року о 9-07 за московським часом з космодрому Байконур у Казахстані стартував космічний корабель «Восток-1», пілотований 27-літнім старшим лейтенантом Юрієм Гагаріним. За 108 хвилин він подолав 41 тисячу кілометрів і, здійснивши один виток навколо Землі, о 10-55 успішно приземлився поблизу поволзького міста Енгельс у Росії.

Номер слайду 3

Як це сталося?Ракетні і супутникові технології, основи яких були закладені ще у 1920-і роки, почали бурхливо розвиватись по закінченні Другої світової війни, коли в епоху Холодної війни науково-технічне і військове суперництво стало вагомим аргументом у протистоянні СРСР і США. Почавши у 1947 році з льотних випробувань зібраних у Німеччині перших у світі балістичних ракет дальньої дії «Фау-2», вже через рік в СРСР з'явилась створена під керівництвом Сергія Корольова її модифікація «Р-1». Ще через два роки почалось створення двоступінчатої міжконтинентальної балістичної ракети «Р-7», на базі якої за пропозицією Корольова у 1954 році була започаткована програма з виведення на навколоземну орбіту штучного супутника. Загалом успішні випробування «Р-7» пройшли у серпні-вересні 1957 року і вже у жовтні її модифікована версія з космодрому Тюратам (тепер відомого як Байконур) в Казахстані вивела на орбіту перший штучний супутник Землі.

Номер слайду 4

Перший Полетів Юрій Гагарін

Номер слайду 5

Другий полетів у Космос Алан Шепард США

Номер слайду 6

Третім полетів Джон Гленн

Номер слайду 7

Український політ Леоніда Каденюка був у 1997 році. Це був 28 політ. Леонід Каденюк пробув у космосі 15 днів 16 годин і 34 хвилини. Це сталося 19 листопада 1997 року

Номер слайду 8

Дякую за перегляд

pptx
Додано
10 січня 2020
Переглядів
509
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку