Положення акції "Неформальна п'ятниця у школі"

Про матеріал
Положення для проведення щомісячної акції "Неформальна п'тниця". Цю акцію проводить шкільне самоврядування разом із заступником директора з виховної роботи. у загальних положеннях детально розписані покрокові дії цієї акції. Акція має на меті зниження стресу у учнів, підвищення інтересу школярів до шкільного життя.
Перегляд файлу

 

 

 

 

 

 

 

Положення

про щомісячну акцію «Неформальна п’ятниця»

в комунальному закладі «Маріупольський навчально-виховний комплекс «Ліцей-школа № 14» Маріупольської міської ради Донецької області»

 

  1. Цілі та завдання:

 

Створення умов для самореалізації особистості, розвиток творчої діяльності учнів, зниження стресу учасників освітнього процесу та створенню позитивного іміджу закладу. Активізація роботи органу  шкільного самоуправління НВК «Ліцей-школа № 14».

 

  1. Загальні положення

 

  1.        День без шкільної форми проходить один раз на місяць. В усі інші дні учні суворо дотримуються  правил внутрішнього розпорядку стосовно зовнішнього вигляду.
  2.        В акції приймають участь всі учні 1-11класів та всі учасники освітнього процесу.
  3.        Тематику проведення «Неформальної п’ятниця» визначає шкільне самоуправління, та узгоджує с заступником директора з виховної роботи не пізніше, ніж за два тижня до початку.
  4.        На початку тижня членами учнівського самоврядування робиться оголошеня в будь-якому форматі (радіозвернення, плакат, листівки тощо).
  5.        Після проведення акції члени шкільного самоуправління надають фотозвіт по класам про проведення «Неформальної п’ятниці» та загальне фото заступнику директора з виховної роботи.
  6.        У разі невиконання умов акції більш ніж 40% учнів, це Положення може бути відмінено.
docx
Додано
10 лютого 2021
Переглядів
254
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку