ПОРТФОЛІО Майстра виробничого навчання з професії “Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва”

Про матеріал

Мета мого портфоліо:

*Продемонструвати найбільш значущі результати практичної діяльності для оцінки своєї професійної компетентності.

*Проаналізувати, узагальнити і систематизувати свій педагогічний досвід.

*Об'єктивно оцінити свої можливості і спланувати свою роботу для подальшого досягнення більш високих результатів.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Державний навчальний заклад “Бердичівське вище професійне училище” Майстра виробничого навчання з професії “Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва”

Номер слайду 2

Мета мого портфоліо: Продемонструвати найбільш значущі результати практичної діяльності для оцінки своєї професійної компетентності. Проаналізувати, узагальнити і систематизувати свій педагогічний досвід. Об'єктивно оцінити свої можливості і спланувати свою роботу для подальшого досягнення більш високих результатів.

Номер слайду 3

Січкар Віталій Володимирович 24.01.1997 р.н. Освіта: 2015 рік закінчив Державний навчальний заклад “Бердичівське вище професійне училище” та здобув професію “Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва категорії А1, А2, В1; водій автотранспортних засобів категорії С; слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування”. з 2015 року навчаюся в Бердичівському коледжі промисловості, економіки та права за спеціальністю “Технологія обробки матеріалів на верстатах та автоматичних лініях ”. Візитна картка майстра виробничого навчання

Номер слайду 4

Державний навчальний заклад “Бердичівське вище професійне училище” здобув професію “Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва категорії А1, А2, В1; водій автотранспортних засобів категорії С; слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування”.

Номер слайду 5

1. Роби все вчасно і професійно. 2. Завжди будь люб'язною, привітною і доброзичливою. 3. Ніколи не говори зайвого. Думай про наслідки сказаного тобою. 4. Пам'ятай, що успішна робота – це професіоналізм плюс порядність. 5. Дбай про своє добре ім'я – це найвища цінність сучасного вчителя. 6. Думай про інших, а не лише про себе. 7. Турбуйся про своїх колег, учнів – вони створюють твій імідж. 8. Дбай про свій зовнішній вигляд. Пам'ятай: привабливий зовнішній вигляд – запорука позитивного іміджу. 9. Говори і пиши гарною мовою. Твої мова й мовлення – ознаки інтелекту. 10. Пам'ятай, що впевненість у собі не повинна заважати скромності .

Номер слайду 6

Стажування та підвищення кваліфікації

Номер слайду 7

Методична проблема, над якою працюю: “Інтерактивні технології навчального процесу з професії “Тракторист–машиніст сільськогосподарського виробництва ”

Номер слайду 8

В рамках предметного тижня в квітні місяці 2017року проведений відкритий урок на тему: “Дефектування робочих органів сівалок”

Номер слайду 9

На педагогічних читаннях підготував доповідь на тему: “Новинки сільськогосподарської техніки”

Номер слайду 10

Приймав участь у всеукраїнському вебінарі до Дня робітників сільського господарства, який проводився 16 листопада 2017 року на тему: “ Підготовка кваліфікованих робітників аграрної галузі – фактор сталого розвитку сільськогосподарських територій України”

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Поповнення та оновлення комплексно-методичного забезпечення професії

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Номер слайду 19

Номер слайду 20

Номер слайду 21

Номер слайду 22

Номер слайду 23

Номер слайду 24

Проведення індивідуального навчання з професії «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва, категорії «В1»» керування комбайном «Case 5130»

Номер слайду 25

“Учень – це не посудина, яку потрібно наповнити, а факел, який треба запалити” К.Ушинський

ppt
Пов’язані теми
Педагогіка, Інші матеріали
Додано
29 жовтня 2018
Переглядів
3497
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку