Портфоліо методичної комісії «Громадського харчування та побутового обслуговування»

Про матеріал

Основні напрямки діяльності методичної комісії :

1.Реалізація нормативних документів про освіту.

2.Впровадження в навчально-виховний та навчально-виробничий процес

інноваційних педагогічних та виробничих технологій.

3. Вивчення та впровадження передового педагогічного досвіду.

4. Організація і проведення олімпіад, конкурсів фахової та професійної майстерності.

5. Організація інформаційно-видавничої діяльності педагогічних працівників.

6. Удосконалення якості підготовки та проведення уроків професійно-теоретичної підготовки та виробничого навчання.

7.Інформаційно-методичне забезпечення впровадження ДСПТО в навчально-виробничий процес.

pptx
Пов’язані теми
Педагогіка, Інші матеріали
Додано
29 жовтня 2018
Переглядів
502
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку