Новини

82% вчителів успішно пройшли сертифікацію

Перший пілотний проєкт із сертифікації педагогічних працівників України завершено! І завершено успішно – 82% вчителів, які взяли участь у сертифікації, успішно її пройшли. Про це повідомляє Державна служба якості освіти

27 листопада 2019 року під час засідання комісії при МОН було встановлено граничну кількість балів за незалежне тестування та вивчення практичного досвіду роботи учасників сертифікації. Всіх учасників, які набрали не менше 72 балів з вивчення практичного досвіду їхньої роботи, та не менше 50 балів за незалежне тестування, можна привітати з успішною сертифікацією. 

«705 учасників сертифікації з 857 пройшли сертифікацію успішно. Це високий показник, який свідчить, що українські вчителі «йдуть в ногу з часом» і готові сприймати зміни, змінюватися самі, вдосконалюватися та розвиватися. Приємно відзначити, що учасники сертифікації, попри певний острах щодо нової процедури, змогли гідно показати свої практичні уміння у використанні сучасних підходів та технологій навчання.»

                                       Голова Державної служби якості освіти України Руслан Гурак

Детальна інформація про успішне проходження сертифікації та відповідні документи будуть розміщені в особистих кабінетах учасників – це станеться не пізніше 6 грудня 2019 року. Нагадаємо, що сертифікат, який отримають вчителі, дійсний протгом трьох наступних років. Крім того, всі вчителі, які успішно впоралися із сертифікацією, отримають доплату в розмірі 20% від посадового окладу. 

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter