Новини

Держслужба якості освіти розповіла про те, як організувати освітній процес в умовах воєнного стану

ДСЯО на своїй сторінці у Facebook надала кілька порад, які допоможуть організувати освітній процес в умовах воєнного стану.

«Адаптація дітей до умов воєнного стану, їх залученість в освітній процес – головна місія освітянської спільноти. Шановні вчителі, сьогодні ваш досвід і професіоналізм необхідні українським дітям. Якщо ви маєте можливості навчати учнів, долучитися до організації освітнього процесу, вас чекають у закладах освіти за місцем вашого перебування».

Голова Державної служби якості освіти України Руслан Гурак

Також у ДСЯО розповіли про три прості та важливі кроки для організації освітнього процесу:

  1. Постійно підтримувати контакт із керівництвом вашої школи, аби за умови відновлення освітнього процесу продовжити навчати учнів, використовуючи технології дистанційного навчання.
  2. Якщо ви перебуваєте за межами свого населеного пункту і потребуєте технічної допомоги в організації дистанційного навчання у своїй школі, зверніться до директора найближчого закладу освіти за підтримкою й допомогою. 
  3. Якщо ви не можете працювати в закладі освіти за основним місцем роботи, то зверніться до директорів найближчих до вас закладів освіти із запитом про працевлаштування шляхом переводу (за наявності вакансій).
Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter